Helppoa sopimista Sopimuskoneella

Sopimuskone tarjoaa yrityksellesi kattavat työkalut helppoon sopimiseen aina sopimusten laatimisesta niiden automaattiseen arkistointiin ja vaivattomaan hallinnointiin.

1

Sopimuskone

Laadi juridisesti päteviä sopimuksia helposti Sopimuskoneen pikavalinnoilla

Sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin

Käytössäsi on tuhansiin eri tilanteisiin mukautuvia sopimuksia yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Saat tuotua myös omat päivittäisen liiketoiminnan sopimuksesi helposti Sopimuskoneeseen.

Sopimus muuntuu tarpeen mukaan

Sopimuskoneella luotava sopimus mukautuu tekoälyä hyödyntäen tekemiesi pikavalintojen perusteella tarpeitasi vastaavaksi. Sopimuksen laatiminen Sopimuskoneella on helppoa ja nopeaa. Sopimuskone ohjeistaa sopimuksen laatimisessa.

Lue lisää
2

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita älypuhelimen ruudulta tai tietokoneella

Allekirjoitus älypuhelimella

Lähetä Sopimuskoneesta tarkastelu- tai allekirjoituskutsu sopijaosapuolen älypuhelimeen. Allekirjoitus tapahtuu sormella kosketusnäytölle piirtämällä.

Allekirjoitus sähköpostilla

Lähetä palvelusta allekirjoituskutsu sopimusosapuolille sähköpostilla. Allekirjoitus tapahtuu hiirellä tai touchpadiltä.

Lue lisää
3

Sopimusten automaattinen arkistointi

Sopimukset yhdessä paikassa, jonne sinulla on pääsy mistä ja milloin vain.

Sopimuksesi arkistoituu automaattisesti turvalliseen Sopimustilin arkistoon, kun kaikki allekirjoitukset on kerätty. Sopimuskone tallentaa arkistoon jatkuvasti myös keskeneräisen version.

Tuo ja allekirjoita omia pdf-asiakirjojasi

Arkistoi Sopimustilillesi omia PDF-muotoisia asiakirjoja. Kerää allekirjoitukset tarvittaessa.

Lue lisää
4

SopimusChat

Sopijaosapuolet sähköisesti "saman pöydän ääreen".

Sopimuskoneen SopimusChat tuo sopijaosapuolet sähköisesti ”saman pöydän ääreen”. Sopimuschat on käytettävissä missä tahansa sopimuksenteon vaiheessa.

Molemmat osapuolet näkevät reaaliajassa sopimussisällön päivittymisen.

Keskustelu tallentuu automaattisesti Sopimuskoneella laaditun sopimuksen oheen, josta voit milloin tahansa tarkistaa sopimussisältöä selventävät taustakeskustelut.

5

Sopimuskoneen tietopalvelut

Klikkauksen päässä sopimuksen tekohetkellä.

Tarkista sopimusta laatiessasi yritysten tai yksityishenkilöiden luottotiedot yhdellä klikkauksella.

Yhteisösäännöt, kaupparekisteriote, nimenkirjoitusoikeudet, perustiedot + mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, Rating-raportit, Standard-raportit jne.

Lue lisää