Sopimuskone -50 % Uusyrityskeskuksen kautta perustetulle uudelle yritykselle

Saat 50 %:n alennuksella luotettavat juridiset sisällöt ja älykkään teknologian uuden yrityksesi arkeen. Liity yli 40 000 käyttäjän joukkoon lunastamalla etusi.

Lunasta etusi nyt - palvelu on käytössäsi muutamassa minuutissa!

Syötä vain yrityksesi nimi ja tietosi, niin voit laatia yhden asiakirjan Sopimuskoneella veloituksetta. Saat palvelun kokonaisuudessaan käyttöösi Uusyrityskeskuksen edulla, kun aktivoit tilauksen rekisteröidyttyäsi palveluun. Kun olet aktivoinut tilauksen, saat myös uuden yrittäjän oppaan yritystoiminnan tärkeisiin sopimuksiin ja asiakirjoihin.

Palvelu uudelle yrittäjälle - laadi, allekirjoita ja arkistoi yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat sähköisesti Sopimuskoneella

Suomen Uusyrityskeskusten kautta perustetut uudet yritykset saavat Sopimuskoneen käyttöönsä etuhintaan alkaen 14,50 €/kk (norm. 29 €/kk). Palvelu on erinomainen työkalu uusille yrittäjille heti yritystoiminnan alkuaskeleilla. Laadi sopimuksesi alusta alkaen laadukkaasti Sopimuskoneella hyödyntäen palvelun valmiita sopimus- ja asiakirjasisältöjä sekä täysin sähköistä palvelualustaa. Näin kasvatat samalla yrityksesi arvoa.

Älykäs ja helppokäyttöinen työkalu uudelle yrittäjälle

Sopimuskoneelta löytyy valmiit sopimus- ja asiakirjasisällöt uuden yrittäjän tarpeisiin, ja palvelun älykkään teknologian tuella vaikeampienkin yritystoiminnan sopimusten laatiminen helpottuu.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut sopimukset ja asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.Miten yrityksesi hyötyy Sopimuskoneesta?

Hyödyntämällä palvelun älykästä teknologiaa asiakirja- ja sopimusprosesseihin annat yrityksestäsi edistyksellisen ja ammattimaisen kuvan. Sopimuskoneen avulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yrityksesi asiakirjat helposti ja laadukkaasti sekä täysin sähköisesti.