Sopimustieto -50 % Uusyrityskeskuksen kautta perustetulle uudelle yritykselle

Saat nyt alennuksella käyttöösi helppokäyttöisen palvelun yrityksesi oikeustoimiin. Sopimustieto on yli 15 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Katso video

Lunasta etusi nyt - palvelu on käytössäsi muutamassa minuutissa!

Voit kokeilla palvelua täysin maksutta.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Palvelu uudelle yrittäjälle - laadi, allekirjoita ja arkistoi yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat laadukkaasti Sopimustiedolla

Suomen Uusyrityskeskusten kautta perustetut uudet yritykset saavat Sopimustiedon käyttöönsä etuhintaan alkaen 14,50 €/kk (norm. 29 €/kk). Palvelu on erinomainen työkalu uusille yrittäjille heti yritystoiminnan alkuaskeleilla. Laadi sopimuksesi alusta alkaen laadukkaasti Sopimustiedolla hyödyntäen palvelun valmiita sopimus- ja asiakirjasisältöjä sekä täysin sähköistä palvelualustaa. Näin kasvatat samalla yrityksesi arvoa.

"Sopimustiedon palvelu on toiminut erittäin hyvin. Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimuskoneella. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa PDF:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme."

Ilona Kangas, General Manager

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän."

Tommi Saari, toimitusjohtaja


Lisää luottamusta laatimalla yrityksesi asiakirjat oikein

Palvelusta löytyy valmiit sopimus- ja asiakirjasisällöt uuden yrittäjän tarpeisiin, ja palvelun älykkään teknologian tuella vaikeampienkin yritystoiminnan sopimusten laatiminen helpottuu.

Allekirjoita luotettavasti puhelimella, pankkitunnuksilla tai ilman

Saat EU:n standardit täyttävät allekirjoitustavat käyttöösi: SopimusSign Helppo (EU:n lainsäädännössä ns. eIDAS-asetus, Nro 910/2014) ja SopimusSign Vahva (PAdES-standardin mukainen).

Automaattinen arkistointi

Sopimustiedolla laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.Miten yrityksesi hyötyy Sopimustiedosta?

Hyödyntämällä palvelun laajaa sisältövalikoimaa sekä ensiluokkaista teknologiaa asiakirja- ja sopimusprosesseihin annat yrityksestäsi edistyksellisen ja ammattimaisen kuvan. Sopimustiedon avulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yrityksesi asiakirjat helposti ja laadukkaasti sekä täysin sähköisesti.

Kokeile ilmaiseksi