Sopimustieto -50 % Uusyrityskeskuksen kautta perustetulle uudelle yritykselle

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Lunasta etusi nyt - palvelu on käytössäsi muutamassa minuutissa!

Rekisteröidy -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Miten yrityksesi hyötyy Sopimustiedosta?

Moni jättää tärkeitä sopimuksia hoitamatta, koska kokee lakipalvelut kalliiksi. Sopimustiedon avulla voit hoitaa suurimman osan yrityksen lakiasioista matalalla kynnyksellä ja juristiemme tuella.

Sopimukset helposti pikavalinnoin

Laadukkaat juridiset sisällöt yli 300 sopimukseen ja muuhun asiakirjaan, joiden laatiminen onnistuu helposti pikavalintojen avulla.

Juristi apunasi

Mikäli tarvitset apua tietyn oikeustoimen suunnitteluun, käytössäsi on henkilökohtainen yhteys juristiin osana palvelun kuukausimaksua (ei kuulu Basic-pakettiin).

Kiinteä kuukausihinta

Kaikki asiakirjamallit sekä reaaliaikainen yhteys juristiin ovat käytettävissä edulliseen, etukäteen tiedossa olevaan kuukausihintaan (ei kuulu Basic-pakettiin).

Sähköinen allekirjoitus ja arkisto

Asiakirjojen allekirjoitus onnistuu helposti sähköisellä allekirjoituksella, minkä jälkeen asiakirja tallentuu automaattisesti käyttäjätilillesi.

"Sopimustiedon palvelu on toiminut erittäin hyvin. Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimuskoneella. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa PDF:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme."

Ilona Kangas, General Manager

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän."

Tommi Saari, toimitusjohtaja