Paras tapa laatia kaikki työsuhteen asiakirjat

Laadi, allekirjoita ja arkistoi työsuhteiden ja muut yritystoiminnan asiakirjat helposti yhdessä palvelussa. Hyödynnä palvelua yli 20 000 yrityksen tavoin.

Katso esittely Varaa palvelun etädemo

Kokeile nyt Sopimustietoa täysin maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.
Jopa 50 erilaista työsuhteen asiakirjatyyppiä
Jopa 50 erilaista työsuhteen asiakirjatyyppiä

Asiakirjat työsuhteen eri vaiheisiin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Älykäs automaatio tekee asiakirjan laadinnasta helppoa – saat laadukkaat sisällöt pikavalinnoin asiakirjaasi.

Luotettava ja turvallinen palvelukokonaisuus
Luotettava ja turvallinen palvelukokonaisuus

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen allekirjoitus ja automaattinen arkistointi
Sähköinen allekirjoitus ja automaattinen arkistointi

Allekirjoita sopimukset ja pyydä niihin muilta osapuolilta allekirjoitukset missä ja milloin vain. Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle käyttäjätilillesi.


"Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimuskoneella. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Palvelu on toiminut erittäin hyvin. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Sopimuskone on yksi yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimuskoneen osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista."

Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme."

Ilona Kangas, General Manager


Aloita Sopimustiedon käyttö

Herätä luottamusta laatimalla yrityksenne asiakirjat oikein. Palvelua käyttämällä palvelet asiakkaitasi paremmin ja annat fiksun kuvan yrityksestäsi myös työntekijöillesi. Aloita käyttö rekisteröitymällä. Saat palvelun heti käyttöösi ja voit kutsua yrityksesi Sopimustilille helposti myös muita käyttäjiä.

Tutustu palveluun maksutta


Miksi Sopimustieto?

Sovit vaivatta kirjallisesti ja juridisesti pätevästi
Sovit vaivatta kirjallisesti ja juridisesti pätevästi

Laajat juristien ylläpitämät sisällöt käytössäsi. Osakassopimuksesta työsuhteen asiakirjoihin ja kokouspöytäkirjoihin.

Yhtenäistät toimintatavat älykkäällä automaatiolla
Yhtenäistät toimintatavat älykkäällä automaatiolla

Asiakirjojen laatiminen pikavalinnoilla ja juristien valmiiksi luoduilla malleilla. Laatiminen, allekirjoittaminen ja arkistointi samassa palvelussa.

Annat yrityksestäsi edistyksellisen kuvan myös työntekijöillesi
Annat yrityksestäsi edistyksellisen kuvan myös työntekijöillesi

Laadit sopimukset oikein, allekirjoitutat ne puhlimella missä ja milloin vain, ja asiakirjasi säilyvät tallessa automaattisesti.

Toimit sähköisesti ja turvallisesti
Toimit sähköisesti ja turvallisesti

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta

Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Oikotie
Sanoma
Mestis

Laadi asiakirjat laadukkaasti pikavalinnoin

Palvelu lisää pikavalintojesi seurauksena valmiit juristien ylläpitämät sisällöt asiakirjaan. Älykästä teknologiaa voi hyödyntää myös omiin asiakirjoihin.

Selaa yritystoiminnan sisältöjä tästä

Allekirjoita asiakirjat helposti sähköisesti

Allekirjoita vahvasti tunnistautuen pankkitunnuksilla, piirtämällä allekirjoitus älypuhelimen näyttöön tai mobiilisovelluksella.

Asiakirjasi arkistoituvat automaattisesti

Kaikki palvelussa laaditut asiakirjat arkistoituvat suojattuun arkistoon - myös keskeneräiset. Helpota hallinnointia, tee muistiinpanoja ja aseta muistutuksia sopimusten tärkeistä määräpäivistä.