Sovi toimitusjohtajuudesta aina kirjallisesti

Laadi kirjallinen toimitusjohtajasopimus suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi Sopimustiedolla. Kokeile, miten helppoa se on yli 20 000 yrityksen hyödyntämällä palvelulla.

Katso video

Tee toimitusjohtajasopimus

Yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Toimitusjohtajasopimuksella molemminpuolista turvaa

Sovi toimitusjohtajuudesta aina kirjallisesti, sillä toimitusjohtaja ei nauti toimisuhteessa työsopimuslain turvaa. Kirjallisella ja laadukkaalla toimitusjohtajasopimuksella luot molemminpuolista sopimusoikeudellista turvaa siitä, mitä toimisuhteessa saa ja pitää tehdä.

Sopimustiedon toimitusjohtajasopimus sisältää yhtiöoikeuden asiantuntijoiden laatimat ehdot, joita käytetään useimmissa toimitusjohtajasopimuksissa. Käytettävissäsi ovat ehdot pikavalinnoin esimerkiksi seuraavista asiakokonaisuuksista:

 • Toimisuhteen kesto

 • Toimitusjohtajan tehtävät

 • Työaika

 • Palkka

 • Eläke-etuudet ja vakuutukset

 • Vuosiloma

 • Sairausajan palkka

 • Kulukorvaukset matkoista ja edustamisesta

 • Kilpailukielto

 • Sivutoimien sallittavuus

 • Houkuttelukielto

 • Salassapitovelvollisuus

 • Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen

 • Riitojen ratkaiseminen

Palveluun voit tutustua täysin ilmaiseksi. Voit laatia ja allekirjoittaa Sopimustiedolla laadukkaan toimitusjohtajasopimuksen alle 10 minuutissa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Miksi toimitusjohtajuudesta sovitaan Sopimustiedolla - ja miksi käyttäjät rakastavat palvelua?

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu, jolla esimerkiksi toimitusjohtajuudesta sopiminen onnistuu vaivatta. Sopimustiedolla yritykset antavat toiminnastaan edistyksellisen kuvan, toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa. Sopimustiedon käyttäjinä on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin.


Jo yli 20 000 yritystä luottaa Sopimustietoon


Sopimustieto - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Sopimustiedon palvelu on toiminut erittäin hyvin. Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimustiedolla. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager


Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin
Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luotettava ja turvallinen
Luotettava ja turvallinen

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus
Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.