Ota käyttöösi Yrittäjien älykäs Sopimuskone valtakunnallisena jäsenetuna

Haluamme yhdessä helpottaa yrittäjän arkea, joten tarjoamme nyt Suomen Yrittäjien jäsenille uuden digitaalisen työkalun etuhintaan. Liity yli 22 000 käyttäjän joukkoon lunastamalla etusi.

Lunasta jäsenetusi nyt

Syötä vain yrityksesi nimi, jäsennumero ja sähköpostiosoitteesi, niin voit laatia yhden asiakirjan Sopimuskoneella veloituksetta. Voit aktivoida tilauksen Yrittäjien edulla rekisteröidyttyäsi.

Palvelu Yrittäjälle - laadi, allekirjoita ja arkistoi yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat sähköisesti Sopimuskoneella

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat Sopimuskoneen käyttöönsä jäsenetuhintaan 16,60 €/kk (norm. 25 €/kk). Laskutus tapahtuu kerran vuodessa ja jäsenien vuosimaksuun sisältyy myös normaalia enemmän Sopimuskoneella laadittavia asiakirjoja. Jäsenedun kokonaisarvo on yli 140 € (jäsenetu koskee Sopimustiedon uusia asiakkuuksia eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin).

Helppokäyttöinen työkalu jokaiselle yrittäjälle

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut sopimukset ja asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.


oikotien logo
Sanoman logo
Mestiksen logo
Uusyrityskeskuksen logo

Miten Yrittäjien jäsen hyötyy Sopimuskoneesta?

Sopimuskoneen avulla voit laatia, allekirjoittaa ja arkistoida kaikkia yrityksesi asiakirjat täysin sähköisesti. Muun muassa työsopimusten, hallituksen kokouspöytäkirjojen ja kauppakirjojen laatiminen onnistuu helposti ja nopeasti. Voit tuoda palveluun myös omia asiakirjasisältöjä ja allekirjoittaa sähköisesti muualla laadittuja PDF-asiakirjoja.