Paras tapa laatia kaikki vuokrasuhteen asiakirjat

Tarkista luottotiedot, laadi, allekirjoita ja arkistoi vuokrasuhteen asiakirjat Sopimustiedolla.

Ota palvelu käyttöön Suomen Vuokranantajien jäsenetuna.

Katso video

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Tarkista vuokralaisen luottotiedot, laadi, allekirjoita ja arkistoi vuokrasuhteen asiakirjat.

Suomen Vuokranantajien juristien tuottamat vuokrasuhteen asiakirjasisällöt ovat nyt käytettävissä jäsenetuna Sopimustiedon kautta.

Vuokrasuhteen asiakirjat

Palvelun Sopimuskone muotoilee vuokrasuhteen asiakirjat automaattisesti valintojesi mukaan, lukuisiin erilaisiin vuokrasuhteen tilanteisiin.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Palvelussa laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.Miten hyödyn Sopimustiedon käytöstä?

Vuokrasuhteen asiakirjojen laatiminen, allekirjoittaminen ja arkistointi onnistuu älykkään palvelun avulla täysin sähköisesti. Sopimustiedon pikavalintojen avulla asiakirjojen laatiminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Asiakirjat on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti joko SopimusSign Helpolla tai SopimusSign Vahvalla. SopimusSign Helppo on nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat älypuhelimella. SopimusSign Vahvalla allekirjoittaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla. Lisäksi palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti turvatulle Sopimustilillesi.

Ota käyttöön

Suomen Vuokranantajat ry on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö, jonka toimialueena on koko Suomi. Yhdistys valvoo jäsentensä etua vuokrasuhteisiin liittyvissä asioissa. Suomen Sopimustieto ja Suomen Vuokranantajat kehittävät yhteistyössä vuokraukseen liittyvää sopimuskulttuuria.

Sopimuskoneen käyttö on ollut miellyttävän helppoa. Erityisesti olemme käyttäneet palvelun työsopimussisältöjä, jotka ovat toimineet kuljetusalan tarpeisiin hyvin. Allekirjoituskutsut voi lähettää suoraan vastaanottajan puhelimeen, josta hän voi sopimuksen sujuvasti allekirjoittaa.

Annika Vainionpää, Financial Coordinator