Suomen Vuokranantajien jäsenille älykäs Sopimustieto.fi -palvelu käyttöön ilmaiseksi

Ota jäsenetuna käyttöösi täysin uusi digitaalinen palvelu vuokrasuhteen asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin sekä vuokralaisen luottotietojen tarkistamiseen.

Lunasta etusi nyt

Syötä vain jäsenkoodisi ja sähköpostiosoitteesi niin saat palvelun käyttöösi. Huomioithan, että käytät Suomen Vuokranantajilta saatua jäsenkoodia henkilökohtaisen jäsennumerosi sijaan.

Laadi vuokrasuhteen asiakirjat, tarkista vuokralaisen luottotiedot, allekirjoita ja arkistoi - kaikki samassa palvelussa sähköisesti

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat jäsenetuna käyttöönsä Sopimustiedon teknologian hyödynnettäviksi Vuokranantajien juristien tuottamiin vuokrasuhteen asiakirjasisältöihin. Teknologiaa hyödyntämällä Vuokranantajien jäsenet voivat laatia, allekirjoittaa ja arkistoida sähköisesti vuokrasuhteen erilaisia asiakirjoja. Myös vuokralaisten luottotietojen tarkistaminen onnistuu sopimusta laatiessa muutamalla klikkauksella.

Vuokrasuhteen asiakirjat

Palvelun Sopimuskone muotoilee vuokrasuhteen asiakirjat automaattisesti valintojesi mukaan, lukuisiin erilaisiin vuokrasuhteen tilanteisiin.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Palvelussa laaditut vuokrasuhteen asiakirjat arkistoituvat automaattisesti sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina.Miten hyödyn Sopimustieto.fi -palvelun käytöstä?

Vuokrasuhteen asiakirjojen laatiminen, allekirjoittaminen ja arkistointi onnistuu älykkään palvelun avulla täysin sähköisesti. Sopimuskoneen pikavalintojen avulla asiakirjojen laatiminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Asiakirjat on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti joko SopimusSign Helpolla tai SopimusSign Vahvalla. SopimusSign Helppo on nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat älypuhelimella. SopimusSign Vahvalla allekirjoittaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla. Lisäksi palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti turvatulle Sopimustilillesi.