Esityslista YT-neuvotteluihin

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Pikavalinnoin laadittava esityslista YT-neuvotteluihin. Esityslistassa informoidaan etukäteisesti, mitä asioita neuvotteluissa käydään läpi.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

YT-neuvottelut organisaatiomuutosten yhteydessä

Jos yritykseen soveltuu yhteistoiminnasta annettu laki, tulee yt-neuvottelut pitää tiettyjä organisaatiomuutoksia toteutettaessa. Lakia sovelletaan pääsääntöisesti yrityksiin, joiden työsuhteessa olevien työntekijöiden määrä säännöllisesti on vähintään 20. Neuvottelut tulee nimenomaisesti kutsua koolle, ja kutsun niihin esittää työnantaja.

Neuvottelujen tavoite

YT-neuvottelujen tarkoitus on yhteisymmärryksessä kehittää yrityksen toimintaa ja työntekijöiden mahdollisuuksia vaikuttaa yrityksessä tehtäviin päätöksiin, jotka koskevat heidän työtään, työolojaan ja asemaansa yrityksessä. Lisäksi tarkoituksena on myös tiivistää työnantajan ja henkilöstön välistä kommunikaatiota työntekijöiden aseman parantamiseksi ja heidän työllistymisensä tukemiseksi yrityksen toimintamuutosten yhteydessä.

Esityslista neuvotteluihin Sopimuskoneella

Neuvottelujen esityslistassa informoidaan etukäteisesti, mitä asioita neuvotteluissa käydään läpi. Esityslista on helpointa laatia Sopimuskoneella. Itse kutsu neuvotteluihin on laadittavissa erillisellä asiakirjamallillamme "Kutsu YT-neuvotteluihin".

Laadi asiakirja