Oma Sopimus (EN)

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Sopimuskoneen teknologia mahdollistaa Omalla Sopimuksella minkä tahansa asiakirjan laatimiseen. Tämän asiakirjan kieli on englanti, ja myös allekirjoituskutsut lähtevät englanniksi.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

Teknologinen alusta minkä tahansa asiakirjan laatimiseen

Oma Sopimus on alusta, jolla voit luoda yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan sopimuksen tai muun asiakirjan. Omasta sopimuksesta voit helposti luoda juuri sellaisen kuin haluat, juuri siihen tarkoitukseen kuin haluat. Tämän asiakirjan kieli on englanti, ja myös allekirjoituskutsut lähtevät englanniksi.

Sopimusvapaus

Suomen oikeudessa vahvana pääsääntönä on sopimusvapaus. Sopimusvapauteen kuuluu, että päteviä sitoumuksia voidaan tehdä ilman ennalta määrättyjä malleja tai kielellisiä muotoiluja. Esimerkiksi todistajia ei siten tarvita harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Sopimusta tulkitaan osapuolten tarkoituksen mukaan. Siihen, mistä ei ole sovittu, sovelletaan lakia tai sopimusoikeuden yleisiä periaatteita.

Laadi asiakirja