Urakkasopimus

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Urakkasopimuksessa tilaaja ja urakoitsija sopivat urakan ehdot.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

Tilaajan ja urakoitsijan välinen sopimus

Urakkasopimuksessa tilaaja ja urakoitsija sopivat urakan ehdot. Rakennushankkeen toteuttaminen ja tavoitteet kannattaa sopia mahdollisimman selkeästi jälkikäteisten epäselvyyksien välttämiseksi. Sopimuskoneella laadit urakkasopimuksen helpoiten.

Kätevämpi versio perinteisestä lomakkeesta

Urakkasopimus tehdään tyypillisesti sitä varten suunnitellulle lomakkeelle. Sopimuskoneella pätevään sopimukseen pääset hiirenklikkauksin ilman paperia.

Valitse sopimukseesi sopivat kohdat aina laadunvarmistuksesta vakuuksiin ja työnjohtoon. Sopimusmalli sisältää malliviittaukset YSE 1998 -ehtoihin eli rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin, jotka soveltuvat kaikkeen ammattimaiseen rakennuttamiseen ja kaikkiin urakkamuotoihin. Voit kuitenkin halutessasi muokata tekstit ja muut viittaukset juuri itsellesi sopivaan muotoon.

Säästä aikaa, allekirjoita sähköisesti

Kun olet laatinut sopimuksen, osapuolet voivat allekirjoittaa sen sähköisesti – et joudu käyttämään lainkaan kynää tai tulostinta. Sopimuskone arkistoi sopimuksesi automaattisesti sopimustilillesi, jonne pääset ajasta ja paikasta riippumatta niin tietokoneella kuin puhelimella.

Laadi asiakirja