Liikehuoneiston vuokrasopimuksen irtisanominen, vuokranantaja irtisanojana (englanniksi)

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Irtisanomisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja todisteellisesti, muutoin irtisanominen on tehoton. Helpoiten tehokas irtisanominen tapahtuu lähettämällä sähköinen ilmoitus, jonka vuokralainen sähköisellä allekirjoituksella kuittaa saaneensa.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?
Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti Laadi
Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella Allekirjoita
Asiakirja arkistoituu automaattisesti turvalliseen arkistoon Arkistoi
Yli 50 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Lisätietoa asiakirjasta

Irtisanomisaika alkaa irtisanomisilmoituksesta

Liikehuoneiston vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja todisteellisesti. Perusteluita ei tarvita. Ellei muuta ole sovittu, vuokrasopimuksen irtisanomisaika alkaa kulua sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu.

Helpompi irtisanominen Sopimuskoneella

Todisteellinen irtisanominen onnistuu helpoiten Sopimuskoneella. Irtisanomisilmoitus lähetetään vuokranantajan sähköpostiin tai tekstiviesti-ilmoituksena, ja vuokranantaja kuittaa ilmoituksen vastaanotetuksi Sopimuskoneen sähköisellä allekirjoituksella.

Tämä irtisanomisilmoituksen malli on englanniksi. Sopimuskoneessa on erikseen myös suomenkielinen versio samasta mallista.


--------------------

Termination of Lease Agreement for Business Premises by the Lessor

No grounds required

The lessor of business premises does not need any grounds for giving notice on a non-fixed-term lease.

To be performed in a verifiable manner

The notice notification must be served in writing and in a verifiable manner. Serving notice in a verifiable manner can be most easily done with Sopimustieto. The notice notification is sent to the lessor’s phone and the lessor acknowledges the notification with its electronic signature.

By making use of Sopimustieto, you can avoid mailing and providing an advice of receipt. Unless otherwise agreed, the notice period for a lease agreement is calculated from the last day of the calendar month on which the notice was served.

Invalid serving of notice

If the notice notification is not served in the manner required by law, the serving of notice is invalid.

Laadi asiakirja