Valtakirja, yhtiökokous (ruotsiksi)

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Jos et itse syystä tai toisesta ehdi tai pääse osallistumaan osakeyhtiön tai asunto-osakeyhtiön yhtiökokoukseen, voit valtuuttaa jonkun edustamaan itseäsi. Palvelussamme laadit parissa minuutissa pätevän valtakirjan yhtiökokousta varten. Tämä valtakirjamalli on ruotsiksi.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

En giltig fullmakt på tre minuter

Om du av en eller annan anledning inte har tid eller möjlighet att närvara vid en bolagsstämma i ett bostadsbolag eller företag kan du bemyndiga någon annan att företräda dig. Med Docue upprättar du en giltig fullmakt för en bolagsstämma på ett par minuter. På så sätt kan inte ens oväntade hinder som uppstår i sista minuten hindra dig från att bevaka dina intressen vid bolagsstämman.

Upprätta fullmakten var som helst

Upprättandet av en fullmakt med Docue sker helt elektroniskt, du behöver alltså inte papper och penna eller skrivare. Du kan skicka fullmakten som du har bekräftat med en elektronisk underskrift direkt till fullmäktigen. Du kan därmed upprätta en fullmakt var som helst.

Inga vittnen behövs

Du behöver inga vittnen till fullmakten, utan din egen underskrift räcker för att den ska vara giltig. Det rekommenderas att du anger ditt telefonnummer i fullmakten för att fullmaktens äkthet ska kunna kontrolleras om det behövs.

Laadi asiakirja