Valtakirja, osuuskuntakokous

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Jos et itse syystä tai toisesta ehdi tai pääse osallistumaan osuuskuntakokoukseen, voit valtuuttaa jonkun edustamaan itseäsi. Sopimuskoneella laadit parissa minuutissa pätevän valtakirjan osuuskuntakokousta varten. Näin viime hetken odottamattomat esteetkään eivät estä sinua valvomasta etuasi kokouksessa.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

Pätevä valtakirja kolmessa minuutissa

Jos et itse syystä tai toisesta ehdi tai pääse osallistumaan osuuskuntakokoukseen, voit valtuuttaa asiamiehen edustamaan itseäsi. Jäsenenä saat käyttää oikeuttasi asiamiehen välityksellä, jollei säännöissä rajoiteta sitä. Asiamies voi edustaa myös kolmea jäsentä samaan aikaan, ellei säännöissä toisin määrätä.

Sopimuskoneella laadit parissa minuutissa pätevän valtakirjan osuuskuntakokousta varten. Näin viime hetken odottamattomat esteetkään eivät estä sinua valvomasta etuasi kokouksessa.

Laadi missä vain

Valtakirjan laatiminen Sopimuskoneella on täysin sähköistä, eli et tarvitse paperia tai kynää taikka tulostinta. Voit lähettää sähköisellä allekirjoituksella vahvistamasi valtakirjan suoraan asiamiehelle. Valtakirjan laatiminen onnistuu siten missä vain.

Todistajia ei tarvita

Et tarvitse valtakirjaan todistajia, vaan oma allekirjoituksesi riittää pätevän valtakirjan tekemiseksi. Suositeltavaa on ilmoittaa valtakirjassa oma puhelinnumerosi, jotta valtakirjan aitous voidaan tarvittaessa varmistaa.

Laadi asiakirja