Pienremonttisopimus

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Pienremonttisopimus on suunniteltu remontteihin, joiden hinta on enintään 10 000 euroa. Tähän hintaluokkaan kuuluvat yleensä esimerkiksi mittavatkin keittiöremontit sekä vaikka pihakiveyksen teettäminen. Sopimuskoneen pienremonttisopimus sisältää kuluttaja-asiamiehen sekä rakennusalan järjestöjen yhteistyössä laatimat ehdot, jotka on suunniteltu nimenomaan tämän kokoluokan remontteihin.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

Sopimus alle 10 000 euron remontteihin

Pienremonttisopimus on suunniteltu remontteihin, joiden hinta on enintään 10 000 euroa. Tähän hintaluokkaan kuuluvat yleensä esimerkiksi mittavatkin keittiöremontit sekä vaikka pihakiveyksen teettäminen.

Laadi aina kirjallinen sopimus

Remontista on suositeltavaa laatia aina kirjallinen sopimus, jolloin kumpikin osapuoli on tietoinen siitä, mitä on sovittu. Suuri osa remonteissa ilmenevistä ongelmista johtuu siitä, että sopimus on puutteellinen tai se on laadittu vain suullisesti. Sopimalla vältyt siis monilta ikäviltä yllätyksiltä

Sopimuskoneella laadit turvallisen sopimuksen kevyesti

Sopimuskoneen pienremonttisopimus sisältää kuluttaja-asiamiehen sekä rakennusalan järjestöjen yhteistyössä laatimat ehdot, jotka on suunniteltu nimenomaan pienehköihin remontteihin. Sopimuskone avustaa sinua vaihe vaiheelta ja opastaa valitsemaan juuri ne ehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Siihen, mistä ei ole sovittu, sovelletaan kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä yleisiä sopimusehtoja. Sopimuskoneella sopimuksen laatiminen on siis paitsi kevyttä, myös turvallista.

Kotitalousvähennys

Ulkopuolisella urakoitsijalla teetetyn remontin kustannukset voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä 2 400 euroon asti. Kotitalousvähennys on mahdollista tehdä, mikäli urakoitsija on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisestä yritystietojärjestelmästä voit varmistaa, onko elinkeinonharjoittaja rekisteröity ennakkoperintärekisteriin.

Laadi asiakirja