Pienremonttisopimus on suunniteltu remontteihin, joiden hinta on enintään 10 000 euroa. Tähän hintaluokkaan kuuluvat yleensä esimerkiksi mittavatkin keittiöremontit sekä vaikka pihakiveyksen teettäminen. Sopimuskoneen pienremonttisopimus sisältää kuluttaja-asiamiehen sekä rakennusalan järjestöjen yhteistyössä laatimat ehdot, jotka on suunniteltu nimenomaan tämän kokoluokan remontteihin.

Juristien luoma asiakirjamalli Mitä tämä tarkoittaa?

Sopimus alle 10 000 euron remontteihin

Pienremonttisopimus on suunniteltu remontteihin, joiden hinta on enintään 10 000 euroa. Tähän hintaluokkaan kuuluvat yleensä esimerkiksi mittavatkin keittiöremontit sekä vaikka pihakiveyksen teettäminen.

Laadi aina kirjallinen sopimus

Remontista on suositeltavaa laatia aina kirjallinen sopimus, jolloin kumpikin osapuoli on tietoinen siitä, mitä on sovittu. Suuri osa remonteissa ilmenevistä ongelmista johtuu siitä, että sopimus on puutteellinen tai se on laadittu vain suullisesti. Sopimalla vältyt siis monilta ikäviltä yllätyksiltä

Sopimuskoneella laadit turvallisen sopimuksen kevyesti

Sopimuskoneen pienremonttisopimus sisältää kuluttaja-asiamiehen sekä rakennusalan järjestöjen yhteistyössä laatimat ehdot, jotka on suunniteltu nimenomaan pienehköihin remontteihin. Sopimuskone avustaa sinua vaihe vaiheelta ja opastaa valitsemaan juuri ne ehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Siihen, mistä ei ole sovittu, sovelletaan kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä yleisiä sopimusehtoja. Sopimuskoneella sopimuksen laatiminen on siis paitsi kevyttä, myös turvallista.

Kotitalousvähennys

Ulkopuolisella urakoitsijalla teetetyn remontin kustannukset voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä 2 400 euroon asti. Kotitalousvähennys on mahdollista tehdä, mikäli urakoitsija on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisestä yritystietojärjestelmästä voit varmistaa, onko elinkeinonharjoittaja rekisteröity ennakkoperintärekisteriin.


Hyödynnä laadukas palvelukokonaisuus

Sopimuskone

Palvelullamme kykenet laatimaan jopa yli 1000 euron arvoiset sopimukset helposti ja nopeasti. Kaikki asiakirjasisältömme ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat Suomessa ja koko EU:ssa. Allekirjoita parhaalla tavalla – helposti puhelimella, vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

Arkisto

Palvelun suojattuun arkistoon tallentuvat kaikki asiakirjasi automaattisesti, myös keskeneräiset. Voit asettaa asiakirjoille muistutuksia tärkeistä määräpäivistä ja tehdä asiakirjan arkistokortille muistiinpanoja.

Lakipalvelu

Saat palvelusta yritystoimintasi tueksi juristitiimin, joka palvelee nopeasti ja sujuvasti. Juristeiltamme saat apua palvelun juridisten sisältöjen käytössä. Apua voit kysyä esimerkiksi tietyn sopimuskohdan merkityksestä tai siihen, miten jokin asia kannattaisi ilmaista.


Voimmeko olla avuksi? Ota yhteyttä palvelumme asiantuntijoihin.

Asiakaspalvelu

Yrityksille

[email protected]
050 512 8640 Arkisin klo 9-15
Yritysasiakkaille palvelussa asiakaspalveluchat.

Yksityishenkilöille

tuki.sopimustieto.fi