IT2018 Palvelutasokuvaus palvelun käytettävyyden mittaamisesta

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Palveluiden oletetaan useimmin olevan asiakkaiden käytettävissä 24/7. Asennus- ja huoltotöiden sekä yllätysten vuoksi sitä ei useimmin pystytä kuitenkaan takaamaan. Tällä sopimusmallilla laadit laadukkaan palvelutasosopimuksen, joka määrittää toimittajan vastuut palvelun ylläpidossa.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?
Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti Laadi
Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella Allekirjoita
Asiakirja arkistoituu automaattisesti turvalliseen arkistoon Arkistoi
Yli 50 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Lisätietoa asiakirjasta

Käytettävyydestä viisasta sopia erikseen

Palveluiden oletetaan useimmin olevan asiakkaiden käytettävissä 24/7. Asennus- ja huoltotöiden sekä yllätysten vuoksi sitä ei useimmin pystytä kuitenkaan takaamaan. Tällä sopimusmallilla laadit laadukkaan palvelutasosopimuksen, joka määrittää toimittajan vastuut palvelun ylläpidossa. On viisasta sopia esimerkiksi huoltokellonajoista ja hyvityksistä, jos käytettävyystaso laskee tietyn rajan alle. Ilman sopimusta vahingonkorvausten taso on epäselvä ja siten riskitekijä sekä toimittajalle että asiakkaalle.

Alan vakiosopimus

Tämä sopimusmalli kuuluu IT 2018 -ehtoihin, jotka korvaavat vanhemmat IT2015-sopimusehdot. Uusissa ehdoissa huomioidaan erityisesti toukokuussa 2018 velvoittavaksi tuleva EU:n yleinen tietosuoja-asetus ("GDPR"). Mainituilla ehtokokoelmilla on pitkät perinteet tietotekniikka-alalla. Vakioehtojen tavoitteena on helpottaa sopimuksentekoa ja alentaa sopimisesta aiheutuvia kustannuksia.

Tehoa sopimuksenlaadintaan

Sopimuskoneella laadit sopimuksesi jopa minuuteissa. Allekirjoitukset saa kerättyä sähköisesti, ja kaikki tekemäsi sopimukset tallentuvat yrityksesi omalle sopimustilille. Jos yrityksesi käyttää sopimuksissaan Teknovan erillisiä IT 2018 -ehtoliitteitä, kyseiset ehdot on vaivatonta liittää tähän puitesopimukseen.

Laadi asiakirja