Toimeksiantosopimus tilitoimiston palveluista TAL2018

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Tilitoimistosopimus solmitaan tilitoimiston ja sen asiakkaan välillä. Sopimukseen kirjataan palvelut, jotka tilitoimisto tuottaa asiakkaalleen aina kirjanpidosta palkanlaskentaan ja oikeudelliseen neuvontaan.

Kuinka Sopimustieto toimii?
Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Laadi asiakirjat helposti ja nopeasti pikavalinnoilla Helppous
Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Voit kysyä juristeiltamme reaaliaikaisesti neuvoja Tuki
Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Allekirjoitat sähköisesti ja arkistoit automaattisesti Viimeistely
Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon
Mestis
Oikotie
Puuilo
Sanoma

Lisätietoa asiakirjasta

Sopimus tilitoimiston palveluista

Tilitoimistosopimus solmitaan tilitoimiston ja sen asiakkaan välillä. Sopimukseen kirjataan palvelut, jotka tilitoimisto tuottaa asiakkaalleen aina kirjanpidosta palkanlaskentaan ja oikeudelliseen neuvontaan. Sopimuskoneen tilitoimistosopimuksen mallilla laadit laadukkaan sopimuksen parhaimmillaan hiirenklikkauksin.

Alan päivitetyt vakioehdot

Sopimuskoneen tilitoimistosopimuksen malli sisältää tilitoimistoalan vuonna 2018 päivitetyt TAL2018-vakioehdot, joissa huomioidaan toukokuussa 2018 velvoittavaksi tulleen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") asettamat vaatimukset henkilötietojen käsittelyyn.

Sopimusmalli on tuotettu Sopimuskoneeseen yhteistyössä Suomen Taloushallintoliiton kanssa.

Miten tämä sopimusmalli toimii?

Sopimusmalli sisältää tietyt vakiosisällöt, joita käytetään vakiintuneesti kaikissa TAL2018-toimeksiantosopimuksissa. Sopimuksesi muu sisältö määräytyy sen mukaan, miten vastaat Sopimuskoneen sinulle esittämiin kysymyksiin toimeksiannon sisällöstä. Jos raksitat sopimukseesi esimerkiksi laskutus- ja reskontrapalvelut, Sopimuskone tarjoaa jatkovalinnat kyseisten palveluiden kuvaamisesta sopimuksessa.

Sopimuskone rakentaa sopimuksesi muotoiluineen sisältöineen allekirjoitusvalmiiseen muotoon, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Kysymys ei ole siis yksittäisestä pohjasta tai lomakepohjasta, vaan älykkäästä sopimuspohjasta, joka muuntuu käyttötarpeittesi mukaan.

Sopimustieto on Suomen Taloushallintoliiton yhteistyökumppani, ja Sopimuskone on käytössä jo yli 400 tilitoimistossa ympäri Suomea.

Mitä hyötyjä tilitoimisto voi saada Sopimuskoneesta?

Sopimuskone nopeuttaa kaikkia sopimuksenteon vaiheita: laatimista, allekirjoittamista ja arkistointia. Sopimuksen laatiminen vakiosisältöihin perustuvilla pikavalinnoilla paitsi nopeuttaa laatimista, myös vähentää monia virheitä. Asiakirjat allekirjoitetaan sähköisesti joko puhelimella tai tietokoneella, minkä jälkeen kaikki sopijapuolet saavat automaattisesti omat digitaaliset sopimuskappaleensa.

Palvelu ei helpota pelkästään tilitoimistoyrittäjän elämää – merkittävä osa varsinkin nuorista asiakasyrityksistä ymmärtää sähköisen asioinnin hyödyt.

Laadi asiakirja