Toimeksiantosopimus tilitoimiston palveluista TAL2018

Tilitoimistosopimus solmitaan tilitoimiston ja sen asiakkaan välillä. Sopimukseen kirjataan palvelut, jotka tilitoimisto tuottaa asiakkaalleen aina kirjanpidosta palkanlaskentaan ja oikeudelliseen neuvontaan.

Juristien luoma asiakirjamalli Mitä tämä tarkoittaa?

Sopimus tilitoimiston palveluista

Tilitoimistosopimus solmitaan tilitoimiston ja sen asiakkaan välillä. Sopimukseen kirjataan palvelut, jotka tilitoimisto tuottaa asiakkaalleen aina kirjanpidosta palkanlaskentaan ja oikeudelliseen neuvontaan. Sopimuskoneen tilitoimistosopimuksen mallilla laadit laadukkaan sopimuksen parhaimmillaan hiirenklikkauksin.

Alan päivitetyt vakioehdot

Sopimuskoneen tilitoimistosopimuksen malli sisältää tilitoimistoalan vuonna 2018 päivitetyt TAL2018-vakioehdot, joissa huomioidaan toukokuussa 2018 velvoittavaksi tulleen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") asettamat vaatimukset henkilötietojen käsittelyyn.

Sopimusmalli on tuotettu Sopimuskoneeseen yhteistyössä Suomen Taloushallintoliiton kanssa.

Miten tämä sopimusmalli toimii?

Sopimusmalli sisältää tietyt vakiosisällöt, joita käytetään vakiintuneesti kaikissa TAL2018-toimeksiantosopimuksissa. Sopimuksesi muu sisältö määräytyy sen mukaan, miten vastaat Sopimuskoneen sinulle esittämiin kysymyksiin toimeksiannon sisällöstä. Jos raksitat sopimukseesi esimerkiksi laskutus- ja reskontrapalvelut, Sopimuskone tarjoaa jatkovalinnat kyseisten palveluiden kuvaamisesta sopimuksessa.

Sopimuskone rakentaa sopimuksesi muotoiluineen sisältöineen allekirjoitusvalmiiseen muotoon, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Kysymys ei ole siis yksittäisestä pohjasta tai lomakepohjasta, vaan älykkäästä sopimuspohjasta, joka muuntuu käyttötarpeittesi mukaan.

Sopimustieto on Suomen Taloushallintoliiton yhteistyökumppani, ja Sopimuskone on käytössä jo yli 400 tilitoimistossa ympäri Suomea.

Mitä hyötyjä tilitoimisto voi saada Sopimuskoneesta?

Sopimuskone nopeuttaa kaikkia sopimuksenteon vaiheita: laatimista, allekirjoittamista ja arkistointia. Sopimuksen laatiminen vakiosisältöihin perustuvilla pikavalinnoilla paitsi nopeuttaa laatimista, myös vähentää monia virheitä. Asiakirjat allekirjoitetaan sähköisesti joko puhelimella tai tietokoneella, minkä jälkeen kaikki sopijapuolet saavat automaattisesti omat digitaaliset sopimuskappaleensa.

Palvelu ei helpota pelkästään tilitoimistoyrittäjän elämää – merkittävä osa varsinkin nuorista asiakasyrityksistä ymmärtää sähköisen asioinnin hyödyt.


Hyödynnä laadukas palvelukokonaisuus

Sopimuskone

Palvelullamme kykenet laatimaan jopa yli 1000 euron arvoiset sopimukset helposti ja nopeasti. Kaikki asiakirjasisältömme ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat Suomessa ja koko EU:ssa. Allekirjoita parhaalla tavalla – helposti puhelimella, vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

Arkisto

Palvelun suojattuun arkistoon tallentuvat kaikki asiakirjasi automaattisesti, myös keskeneräiset. Voit asettaa asiakirjoille muistutuksia tärkeistä määräpäivistä ja tehdä asiakirjan arkistokortille muistiinpanoja.

Lakipalvelu

Saat palvelusta yritystoimintasi tueksi juristitiimin, joka palvelee nopeasti ja sujuvasti. Juristeiltamme saat apua palvelun juridisten sisältöjen käytössä. Apua voit kysyä esimerkiksi tietyn sopimuskohdan merkityksestä tai siihen, miten jokin asia kannattaisi ilmaista.


Voimmeko olla avuksi? Ota yhteyttä palvelumme asiantuntijoihin.

Asiakaspalvelu

Yrityksille

[email protected]
050 512 8640 Arkisin klo 9-15
Yritysasiakkaille palvelussa asiakaspalveluchat.

Yksityishenkilöille

tuki.sopimustieto.fi