Asunto-osakeyhtiön varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja

Tilikausittainen kokous

Varsinainen yhtiökokous on pidettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Yhtiökokouksessa päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja esitetään selvitys seuraavan viiden vuoden aikana tehtävistä merkittävistä remonteista sekä selvitys jo suoritetuista kunnossapitotoimista.

Kokouksesta laadittava pöytäkirja

Yhtiökokouksesta on laadittava pöytäkirja, johon merkitään kokouksessa tehdyt päätökset ja äänestysten tulokset. Pöytäkirjan laatimisesta vastaa kokouksen puheenjohtaja.

Pöytäkirja on viimeistään neljän viikon kuluttua kokouksesta pidettävä yhtiön isännöitsijän tai hallituksen puheenjohtajan luona osakkeenomistajien nähtävänä.

Laadukas pöytäkirja muutamassa minuutissa

Sopimuskoneella laadit lain vaatimukset täyttävän laadukkaan pöytäkirjan. Mikä parasta, kaikki on nopeaa ja vaivatonta. Valittavissasi on kaikki tavallisimmat sekä myös harvinaisemmat päätöksentekotilanteet. Voit myös muokata ja luoda sisältöä vapaasti. Hyvin tehdystä pöytäkirjasta on helppo myöhemmin tarkistaa päätetyt asiat.

Vapaudu paperista

Pöytäkirjat allekirjoitetaan puhelimella ja ne arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi. Voit unohtaa siis mappien, papereiden pyörittämisestä sekä tulostamisesta koituvan ylimääräisen vaivan.