IT2018 Laitteiden huoltosopimus

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Laitteiden mahdollisten vikatilojen varalta on viisasta sopia jo etukäteen, mihin toimittaja sitoutuu. Tällä sopimusmallilla laadit pätevän huoltosopimuksen aina hinnoista alihankkijoiden käyttöön ja vastuunrajoituksiin.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?
Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti Laadi
Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella Allekirjoita
Asiakirja arkistoituu automaattisesti turvalliseen arkistoon Arkistoi
Yli 50 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Lisätietoa asiakirjasta

Huollosta viisasta sopia etukäteen

Laitteiden mahdollisten vikatilojen varalta on viisasta sopia jo etukäteen, mihin toimittaja sitoutuu. Huoltosopimus suojaa keskeisesti toimittajaa, koska se selventää esimerkiksi, minä viikonpäivinä ja kellonaikoina huoltoa on tarjolla. Ilman sopimusta riitatilanteiden todennäköisyys kasvaa huomattavasti. Tällä sopimusmallilla laadit pätevän huoltosopimuksen aina hinnoista alihankkijoiden käyttöön ja vastuunrajoituksiin.

Alan vakiosopimus

Tämä sopimusmalli kuuluu IT 2018 -ehtoihin, jotka korvaavat vanhemmat IT2015-sopimusehdot. Uusissa ehdoissa huomioidaan erityisesti toukokuussa 2018 velvoittavaksi tuleva EU:n yleinen tietosuoja-asetus ("GDPR"). Mainituilla ehtokokoelmilla on pitkät perinteet tietotekniikka-alalla. Vakioehtojen tavoitteena on helpottaa sopimuksentekoa ja alentaa sopimisesta aiheutuvia kustannuksia.

Tehoa sopimuksenlaadintaan

Sopimuskoneella laadit sopimuksesi jopa minuuteissa. Allekirjoitukset saa kerättyä sähköisesti, ja kaikki tekemäsi sopimukset tallentuvat yrityksesi omalle sopimustilille. Jos yrityksesi käyttää sopimuksissaan Teknovan erillisiä IT 2018 -ehtoliitteitä, kyseiset ehdot on vaivatonta liittää tähän puitesopimukseen.

Laadi asiakirja