Työtodistus, väliaikainen

Laadi asiakirja
Tietoa asiakirjasta

Väliaikainen työtodistus koskee tilannetta, jossa työntekijä on edelleen työsuhteessa työnantajaan, mutta tarvitsee työtodistusta koulupaikan tai toisen työpaikan hakemiseksi. Työnantajan velvollisuus antaa työtodistus ei koske väliaikaista työtodistusta, koska työntekijän työsuhde on edelleen voimassa. Työnantajan on kuitenkin pyrittävä edistämään työntekijän mahdollisuuksia kehittyä kykyjensä mukaan työurallaan, joten työnantajalla ei yleensä ole syytä kieltäytyä työtodistuksen antamisesta.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?
Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti Laadi
Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella Allekirjoita
Asiakirja arkistoituu automaattisesti turvalliseen arkistoon Arkistoi
Yli 50 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Lisätietoa asiakirjasta

Työ- tai opiskelupaikan hakemista varten

Väliaikainen työtodistus koskee tilannetta, jossa työntekijä on edelleen työsuhteessa työnantajaan, mutta tarvitsee työtodistusta koulupaikan tai toisen työpaikan hakemiseksi.

Laissa sääntelemätön

Työnantajan velvollisuus antaa työtodistus ei koske väliaikaista työtodistusta, koska työntekijän työsuhde on edelleen voimassa. Työnantajan on kuitenkin pyrittävä edistämään työntekijän mahdollisuuksia kehittyä kykyjensä mukaan työurallaan, joten työnantajalla ei yleensä ole syytä kieltäytyä työtodistuksen antamisesta.

Laadi vaivatta Sopimuskoneella

Työtodistuksen laatiminen Sopimuskoneella on helppoa ja vaivatonta. Voit laatia juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivan työtodistuksen.

Laadi asiakirja