Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Tilitoimistot

Accountor Oy Ylivieska

”Käytämme Sopimuskonetta muun muassa tasekirjojen allekirjoittamiseen, kokouspöytäkirjojen, vuokrasopimusten, velkakirjojen ja edunvalvontavaltakirjojen laadintaan. Tilitoimistolla madaltuu kynnys vaikeampienkin asiakirjojen laatimiseen asiakasyrityksille, kun käytössä on Sopimuskone.”

Mervi Savola,
palvelupäällikkö

HR-Tilipalvelu Oy

"Olemme erittäin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen. Olemme saaneet sähköistettyä ja tehostettua kaikki tarjoukset, sopimukset ja muut asiakirjat. Palvelu on suhteellisen helppo aloittaa ja ottaa käyttöön. Sähköiset allekirjoitukset ovat tätä päivää, eikä huomisen juttu.

Sopimustieto on kuunnellut kaikki meidän toiveet ja toteuttanut niistä valtaosan, eli palvelua kehitetään voimakkaasti asiakkaiden toiveiden mukaiseksi."

Harri Ruokokoski,
toimitusjohtaja

Paperless Oy

”Sopimustiedon Sopimuskoneen avulla pääsimme viimeisistäkin papereista eroon eli allekirjoitusta varten tulostettavista toimeksiantosopimuksistamme. Nykyään laadimme kaikki sopimukset Sopimuskoneella sähköisin allekirjoituksin varustettuna.

Sopimusten laatiminen sujuu Sopimuskoneen avulla huomattavasti nopeammin ja sopimukset löytyvät helposti sähköisestä arkistosta. Erityisesti Sopimuskone helpotti keväällä EU:n tietosuoja-asetuksen voimaan astumisesta koitunutta sopimusurakkaa.

Nyt voimme viimein todeta olevamme paperiton toimisto alusta loppuun.”

Osakkaat yhdessä

Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliiton tarkoitus on edesauttaa yritysjäsentensä asiakkaiden taloudellista kannattavuutta, alan houkuttelevuutta ja asiantuntijoiden henkilökohtaista menestymistä urallaan. Suomen Sopimustieto ja Taloushallintoliitto kehittävät yhteistyössä tilitoimistoalan sopimuskulttuuria ja työvälineitä.