Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Rakennusala

Lapwall Oy

"Sopimustieto on tuonut erittäin helppokäyttöisen ja monipuolisen työkalun markkinoille. LapWall käyttää työkalua päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa ja erilaisten sopimusten laadinnassa. Työkalu on yksinkertaistanut prosessejamme ja tuonut tehokkuutta toimistorutiineihin!"

Jarmo Pekkarinen,
toimitusjohtaja

Porvoon Vaskisepät Oy

“Kun aloimme käyttämään Sopimuskonetta, päivitimme työntekijöiden vanhat työsopimukset. Useissa firmoissa – kuten myös meillä – on käynyt niin, että työsopimukset saattavat olla jo 10 vuotta vanhoja. Sopimuksia päivittäessämme tulimme samalla pohtineeksi, onko työntekijällä tarkka tieto siitä, mitä yritys odottaa häneltä ja onko hänellä riittävä osaaminen toimenkuvaan sekä riittävästi aikaa tehdä annetut työtehtävät.

Nykyään teemme kaikki sopimukset ja esimerkiksi työtodistukset Sopimuskoneella, jolloin meillä pysyvät kaikki tärkeät asiakirjat hyvässä arkistossa. Asiakirjojen tekeminen on helppoa, kun sopimussisällöt löytyvät valmiina ja kaikki sopimukset pysyvät yhdenmukaisina ja laillisina.”

Niko Kreivi,
myyntijohtaja

BRAND toimitilat Oy

“Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Teemme Sopimuskoneella tätä nykyä valtaosan kaikista sopimuksistamme, muun muassa vuokrasopimukset ja urakkasopimukset. Lisäksi yhtiökokousten pöytäkirjat ja muut hallintoon liittyvät paperit tehdään ja allekirjoitetaan Sopimuskoneella.

Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon.

Parhaimmillaan sopimus tai muu asiakirja on tehty 10 minuutissa. Ja allekirjoitukset saadaan vaikka Espanjasta, jos tarvitsee. Mapittaminen ja nitominen alkavat olla meillä historiaa, koska Sopimuskone arkistoi automaattisesti kaiken. Asiakirjoja saattaa kertyä useita kymmeniä kuukaudessa, joten ajansäästö on valtava.”

Jouko Pannula,
yrittäjä

Pohjolan Kivi- ja Viherrakennus Oy

"Sopimuskone on ollut helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksellemme.

Ammattimaisesti laaditut asiakirjamallit nopeuttavat sopimusten valmistelua sekä varmistavat asiakirjojen juridisen laadun. Lisäksi sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja vaivaa allekirjoitusten keräämisessä, mikä tuo joustoa sopimusprosessiin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sopimustiedon tarjoamaan palveluun."

Henrik Hako-Rita,
toimitusjohtaja