Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Muita aloja

FSN Logistics Oy (kuljetusliike)

“Sopimuskoneen käyttö on ollut miellyttävän helppoa. Erityisesti olemme käyttäneet palvelun työsopimussisältöjä, jotka ovat toimineet kuljetusalan tarpeisiin hyvin. Allekirjoituskutsut voi lähettää suoraan vastaanottajan puhelimeen, josta hän voi sopimuksen sujuvasti allekirjoittaa.”

Annika Vainionpää,
Financial Coordinator

Täsmä Työterveys Oy (lääkärikeskus)

"Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla.

Suurimpana yksittäisenä muutoksena vanhoihin toimintamalleihin on ollut sopimusten tekeminen omien asiakkaidemme kanssa. Ennen papereita läheteltiin sähköpostitse ja skannailtiin ja laatu oli erittäin vaihtelevaa. Lisäksi pienet käytännön hankaluudet viivästyttivät sopimusten allekirjoittamista, välillä merkittävästikin. Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta.

Jatkossa meillä on tarkoitus laajentaa terveydenhuollossa yksityisasiakasliiketoiminnan puolelle. Tässä vaiheessa tulevat erilaiset lupa- ja suostumuslomakkeet varmasti pyritään hoitamaan Sopimustiedon mahdollistamien sähköisten kanavien kautta."

Esa Halmesmäki,
hallituksen puheenjohtaja

Rulla Media Oy (tuotantoyhtiö)

”Olemme käyttäneet Sopimuskonetta ennen kaikkea toimeksiantojen sopimiseen. Hiljalleen olemme alkaneet tekemään sillä myös muita asiakirjoja, kuten yhtiökokouksen pöytäkirjoja. Kun aloin käyttämään palvelua, välitön ensimmäinen kokemus oli, että tämä on sopimista 2000-luvulla – näin asiat kuuluu hoitaa nykyaikana. Sopimuskone on nopeuttanut sopimusten laatimista ja tehnyt miellyttävää työstä, jota aiemmin pidin lähinnä tuskastuttavana.

Huomattava hyöty palvelusta on ollut myös se, että asiakkaamme voivat allekirjoittaa sopimukset puhelimella. Vihdoinkin saan kaikkiin toimeksiantosopimuksiin allekirjoitukset nopeasti ilman perään huutelua, eikä minun tarvitse tyytyä sähköpostikuittauksiin. Se tuo varmuutta tekemiseen.”

Jussi Riekki,
toimitusjohtaja

AC Oulu Oy (jalkapalloseura)

"AC Oulu on ottanut Sopimuskoneen vaiheittain käyttöön vuoden 2018 aikana. Urheiluseurana meidän tärkeimmät sopimusmallimme ovat pelaaja- ja valmentajasopimukset sekä erilaiset yritysten kanssa tehtävät sponsori- ja yhteistyösopimukset.

AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimuskone on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun ja erityisesti haluun kehittää sitä jatkuvasti. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta!"

Juho Meriläinen,
toimitusjohtaja

Meknia Oy (vakuutuspalvelut)

Sopimuskone on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin. Jos haluat elää vuotta 2019, ota Sopimuskone käyttöön!

Ilkka Määttä,
talous- ja kehitysjohtaja

MESTIS (jääkiekkoliiton mestaruussarja)

Sopimustiedon teknologian avulla Mestis-seurat voivat toimia vastuullisemmin sekä avoimemmin muun muassa yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tämä onkin ollut yksi Mestiksen vahvoista teemoista.

– Yhteystyö Sopimustiedon kanssa helpottaa suuresti Mestiksen sekä Mestis-seurojen toimintaa liittyen sopimusjuridiikkaan sekä muun muassa asiakirja-arkistointiin. Tämän sopimuksen myötä jokaisesta Mestis-seurasta tulee myös Sopimustiedon asiakas. Tällä muutoksella parannamme urheilijoiden, seurojen sekä sidosryhmien oikeusturvaa, kommentoi Mestiksen johtaja Olli Aro.

Suomen Sopimustiedon kehittämä kokonaisteknologia koostuu Sopimuskoneesta, sähköisestä allekirjoituksesta, automaattisesta arkistosta ja tietopalveluista. Palvelu digitalisoi koko asiakirjaprosessin laatimisesta allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

– Koemme, että palvelumme suuri arvo on yhteiskunnan digitaalisuuden edistäminen ja vastuullisuuden ja luottamuksen lisääminen eri toimijoiden välillä. Mestiksen teemojen vuoksi yhteistyömme on luontevaa, toteaa Sopimustiedon toimitusjohtaja Marko Teppo.

Kiekko-Espoo (jääkiekkoseura)

Sopimustiedon teknologia ja juristien ylläpitämät sopimussisällöt mahdollistavat yhteistyön myötä Kiekko-Espoolle luotettavat ja ammattimaiset toimintatavat niin yhteisön sisällä kuin myös yhteistyökumppaneiden suuntaan. Kiekko-Espoo on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja seuran keskeisenä tavoitteena on kehittää Espoolaista jääkiekkoilua vakaammalle pohjalle. Näin yhteistyö sopimista helpottavan palveluntuottajan kanssa on tärkeä käytännön askel Espoolaiselle jääkiekkoyhteisölle.

“Haluamme toimia läpinäkyvästi ja rehellisesti, ja se onnistuu nyt vaivatta Sopimustiedon palvelun avulla. Voimme hoitaa sopimusprosessit sujuvasti yhden palvelun avulla ja tämä helpottaa asiointia yhteistyökumppaneidemme kanssa, kun voimme myös allekirjoituttaa kaiken sähköisesti ja jokainen asiakirja pysyy tallessa automaattisesti. Myös pelaajasopimukset tullaan jatkossa hoitamaan Sopimustiedon palvelulla”, kommentoi Antti Manninen, Kiekko-Espoon operatiivinen johtaja.

“Tuemme mielellämme Kiekko-Espoon tavoitteita ja haluamme nähdä vastuullisen toiminnan kasvavan urheiluseurojen parissa. Uskommekin, että palvelumme suurin arvo on yhteiskunnan digitaalisuuden edistämisen lisäksi, vastuullisuuden ja luottamuksen lisääminen eri toimijoiden välillä”, Docue Technologies Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Marko Teppo painottaa.