Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Muita aloja

FSN Logistics Oy (kuljetusliike)

“Sopimuskoneen käyttö on ollut miellyttävän helppoa. Erityisesti olemme käyttäneet palvelun työsopimussisältöjä, jotka ovat toimineet kuljetusalan tarpeisiin hyvin. Allekirjoituskutsut voi lähettää suoraan vastaanottajan puhelimeen, josta hän voi sopimuksen sujuvasti allekirjoittaa.”

Annika Vainionpää,
Financial Coordinator

Täsmä Työterveys Oy (lääkärikeskus)

"Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla.

Suurimpana yksittäisenä muutoksena vanhoihin toimintamalleihin on ollut sopimusten tekeminen omien asiakkaidemme kanssa. Ennen papereita läheteltiin sähköpostitse ja skannailtiin ja laatu oli erittäin vaihtelevaa. Lisäksi pienet käytännön hankaluudet viivästyttivät sopimusten allekirjoittamista, välillä merkittävästikin. Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta.

Jatkossa meillä on tarkoitus laajentaa terveydenhuollossa yksityisasiakasliiketoiminnan puolelle. Tässä vaiheessa tulevat erilaiset lupa- ja suostumuslomakkeet varmasti pyritään hoitamaan Sopimustiedon mahdollistamien sähköisten kanavien kautta."

Esa Halmesmäki,
hallituksen puheenjohtaja

Rulla Media Oy (tuotantoyhtiö)

”Olemme käyttäneet Sopimuskonetta ennen kaikkea toimeksiantojen sopimiseen. Hiljalleen olemme alkaneet tekemään sillä myös muita asiakirjoja, kuten yhtiökokouksen pöytäkirjoja. Kun aloin käyttämään palvelua, välitön ensimmäinen kokemus oli, että tämä on sopimista 2000-luvulla – näin asiat kuuluu hoitaa nykyaikana. Sopimuskone on nopeuttanut sopimusten laatimista ja tehnyt miellyttävää työstä, jota aiemmin pidin lähinnä tuskastuttavana.

Huomattava hyöty palvelusta on ollut myös se, että asiakkaamme voivat allekirjoittaa sopimukset puhelimella. Vihdoinkin saan kaikkiin toimeksiantosopimuksiin allekirjoitukset nopeasti ilman perään huutelua, eikä minun tarvitse tyytyä sähköpostikuittauksiin. Se tuo varmuutta tekemiseen.”

Jussi Riekki,
toimitusjohtaja

AC Oulu Oy (urheiluseura)

"AC Oulu on ottanut Sopimuskoneen vaiheittain käyttöön vuoden 2018 aikana. Urheiluseurana meidän tärkeimmät sopimusmallimme ovat pelaaja- ja valmentajasopimukset sekä erilaiset yritysten kanssa tehtävät sponsori- ja yhteistyösopimukset.

AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimuskone on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun ja erityisesti haluun kehittää sitä jatkuvasti. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta!"

Juho Meriläinen,
toimitusjohtaja

Meknia Oy (vakuutuspalvelut)

Sopimuskone on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin. Jos haluat elää vuotta 2019, ota Sopimuskone käyttöön!

Ilkka Määttä,
talous- ja kehitysjohtaja