Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Markkinointi- ja mainosala

Drama Queen Communications Oy

"Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!"

Ilona Kangas,
General Manager

Markkinointitoimisto WDS Oy

"Olemme käyttäneet Sopimuskonetta nyt reilun vuoden verran. Helppokäyttöisellä työkalulla hoituvat meille välttämättömät arjen asiakirjat. Niin työsopimukset ja työtodistukset kuin yhtiökokouspöytäkirjat ja kauppakirjat syntyvät palvelulla todella vaivattomasti. Enää ei tarvitse koluta sopivia sopimuspohjia ympäri nettiä tai tilata niitä erikseen juristilta.

Siirryimme hiljattain käyttämään Sopimuskonetta myös asiakassopimustemme allekirjoittamiseen ja hallinnointiin; monitasoisella käyttäjähallinnalla voimme määritellä myynnille ja asiakaspäälliköille pääsyn vain tiettyihin kansioihin, esimerkiksi omien sopimusten hallintaan ja laatimiseen.

Sopimuskone haukkuu helposti hintansa takaisin säästyneen työajan ansiosta jo muutaman sopimuksen laatimisen jälkeen."

Perttu Paukkeri,
toimitusjohtaja

Suomen Digimarkkinointi Oy

"Sopimuskone teki sopimusten tekemisestä yhtä helppoa ja nopeaa kuin Subway teki patonkien tekemisestä. Osoita vain mitkä täytteet haluat, niin valmis patonki on hetkessä valmis.

Olemme käyttäneet Sopimuskoneen laajaa sopimuspankkia moniin tarpeisiin – viimeksi tänään tein hallituksen kokouksen pöytäkirjan palvelussa. Kun otimme Sopimuskoneen käyttöön, ensimmäinen ajatus oli sopimuksenteon nopeuttaminen. Laajasta sopimuspankista on kuitenkin lisäksi löytynyt paljon sellaisia sopimusmalleja, joita meillä ei alun alkaen edes ollut.

Käyttökokemus on ollut hyvä, ja tuntuu että Sopimustiedolla on kova halu kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksikin."

Niko Lahtinen,
Partner