Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Konsultointi

Veros Oy

"Meille erityisen hyvää on ollut sähköinen, paikasta riippumaton allekirjoitusmahdollisuus. Asiakkaitamme on ympäri Suomea ja myös ulkomailla. Samoin selkeä paikka arkistoida sopimukset pilvipalveluun on tätä päivää. Ja tottakai kaikkein tärkeimpänä ovat itse sopimukset: lähes kaikkiin yritystoiminnassamme tarvittaviin sopimuksiin olemme saaneet tätä kautta apua."

Martti Hakala,
toimitusjohtaja

Vansén Law

“Olen ollut erittäin tyytyväinen Sopimuskoneeseen ja käytän sitä kahdella yrityksellä varsin aktiivisesti. Useat tutut yritykset ovat ottaneet palvelun käyttöön suosituksesta, ja en ole toistaiseksi kuullut vielä yhtään negatiivista kommenttia heiltä. Itse teen lakimiehenä hommia näille yrityksille. Sopimuskoneen myynti heille on varsin helppoa, kun yritykset huomaavat palvelun säästävän heiltä satoja tai tuhansia euroja kuukaudessa.”

Matti Vansén,
toimitusjohtaja

TalousMaa Oy

"Olemme hyödyntäneet Sopimuskoneen teknologiaa yhtiömme omiin sopimussisältöihin. Sopimustieto on koodannut käyttöömme Sopimuskoneelle yhtiömme asiakirjoja, joita tarvitsemme toistuvasti liiketoiminnassamme. Sopimuskoneen pikavalinnat ovat nopeuttaneet niiden laatimista huomattavasti ja näin aikaa on vapautunut muihin työtehtäviin.

Sopimuskone on muutenkin monipuolinen kokonaispalvelu. Olen perustanut Sopimuskoneen avulla esimerkiksi yli kymmenen osakkaan osakeyhtiön, tehnyt yhtiöjärjestyksen, osakassopimuksen ja hallituksen vakuutuksen PRH:lle siitä, että on toimittu osakeyhtiölain mukaisesti. Kaikki on sujunut loistavasti! Kaikki osakkaat asuvat eri puolella Suomea, joten allekirjoitustenkin keräys on sujunut tosi hienosti, kun ei tarvitse erikseen papereita skannailla ja lähetellä. Mahtavaa!"

Anne Idström,
toimitusjohtaja