Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Kiinteistöt

SSA Group Oy

"Sopimuskone on yksi yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimuskoneen osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista."

Tommi Saari,
toimitusjohtaja

Suomen Hoivatilat Oyj

“Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimuskoneella. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon.

Palvelu on toiminut erittäin hyvin. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin.”

Elina Suikki,
hankepäällikkö

Loisto Group Oy

“Loisto Group on käyttänyt nyt vuoden Sopimuskonetta. Yhtiö on laatinut ja arkistoinut palvelussa kaiken tarvitsemansa sopimusmateriaalin. Sopimuksia on tehty sadoittain aina salassapitosopimuksista osakassopimuksiin, työsopimuksiin ja yhtiökokousten pöytäkirjoihin.

Olen käyttänyt elämässäni viiden Suomen Top 10 -asianajotoimiston palveluita. Sopimuskoneen mallisisällöissä on huomioitu samat asiat kuin näiden toimistojen töissä. Käytämme jatkossa juristeja vain erittäin haasteellisiin ja monipuolisiin sopimuksiin, joihin yleensä yhdistyy kansainvälinen asiakas. Muun hoitaa Sopimuskone.

Sopimuskoneen toimiva sähköinen allekirjoitus on antanut yhtiöstämme uusille kumppaneille vakaan ja edistyksellisen kuvan.”

Markus Myllymäki,
toimitusjohtaja

Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat ry on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö, jonka toimialueena on koko Suomi. Yhdistys valvoo jäsentensä etua vuokrasuhteisiin liittyvissä asioissa. Suomen Sopimustieto ja Suomen Vuokranantajat kehittävät yhteistyössä vuokraukseen liittyvää sopimuskulttuuria.