Asiakaskokemukset

Sopimuskoneeseen luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimuskoneesta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Kaupan ala

Puuilo Oy

“Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Puuilo on voimakkaasti kasvava tarjoustavarataloloketju. Meillä on tämän vuoden lopussa 23 myymälää ja 500 työntekijää eri puolella Suomea. Tästä johtuen etenkin HR:n asiakirjojen, lähinnä työsopimuksien ja työtodistuksien, tekemiseen meni tosi paljon aikaa, kun teimme niitä papereilla. Myös sopimuksien sisältö vaihteli jonkin verran. Kustannuksia syntyi tulostamisesta, postittamisesta ja allekirjoittamiseen käytetystä ajasta.

Meillä Puuilossa teemme hallinnollisia töitä pienellä henkilöstöllä, joten uusien ja nykyaikaisten järjestelmien käyttöönotto on aivan keskeinen asia kustannustehokkuden kannalta. Kun otimme käyttöön Sopimustiedon ratkaisun, on tilanne aivan toinen. Työsopimukset ja työtodistukset ovat samansisältöisiä, sopimukset on arkistoitu ja ajankäyttö paljon tehokkaampaa.

Toimipaikkojemme esimiesten ei tarvitse enää arkistoida sopimuspapereita eikä lähetellä sopimuskappaleita, kun kaikki tapahtuu Sopimustiedon järjestelmässä. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.”

Juha Saarela,
toimitusjohtaja

Prime Sales Oy

"Aiemmin teimme kaikki sopimuksemme tekstinkäsittelyohjelmalla, mutta otimme Sopimuskoneen käyttöön alkuvuodesta ja se muutti kaiken! Sopimusten tekeminen on nopeutunut valtavasti, sopimusten allekirjoittaminen on helpottunut ja sopimusten tietoturva on parantunut. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen ja jatkamme sen käyttöä myös tulevaisuudessa."

Joonas Puurunen,
toimitusjohtaja