Asiakaskokemukset

Sopimustietoon luottaa jo yli 1 000 yritystä. Lue alta, millaisia käyttökokemuksia Sopimustiedon palvelusta on eri toimialoilla toimivilla yrityksillä.

Ohjelmistot

Meiko Oy

“Olemme käyttäneet Sopimuskonetta osana hallinnon ja myynnin prosessejamme alkuvuodesta 2017 lähtien. Toimivuudesta kertoo paljon se, että kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet Sopimuskoneella miltei kaikki HR- ja liiketoimintasopimuksemme alusta loppuun. On näppärää huomata, kuinka helppoa ja nopeaa on rakentaa esimerkiksi työsopimus palvelussa. Kun palvelua ei vielä ollut, sopimuksia lähetettiin postitse tai sähköpostitse ja allekirjoitusprosessi vei paljon aikaa. Meille Sopimuskone on ollut aito askel kohti paperitonta liiketoimintaa.”

Antti Immonen,
toimitusjohtaja

Solotes Finland Oy

"Kun kuulin Sopimuskoneesta, oivalsin heti, että kyseessä on ratkaisu ongelmaan. Kuulostaako tutulta, että sopimus jää tekemättä tai ainakin ilman allekirjoitusta, koska dokumenttien pyörittäminen sähköpostissa on vaivalloista ja jää kiireellisempien asioiden jalkoihin? Lisäksi sopimusta ei yleensä löydy mistään, kun sitä joku kyselee.

Sopimuskoneella allekirjoitukset hoituvat saman tien ja dokumentit ovat tallessa, hyvässä järjestyksessä ja helposti löydettävissä.

Pienessä IT-yhtiössä jokseenkin kaikki asiat ovat tapahtuneet jo pitkään verkon kautta. Allekirjoitettujen sopimusten aikaansaaminen on kuitenkin ollut työlästä, eikä dokumenttien säilyttäminenkään ole ollut erityisen johdonmukaista.

Joissakin tapauksissa sopimuksen allekirjoittamista varten on matkustettu kauaskin. Sellaiseen menee helposti työpäivä. Joskus liikekumppanin tapaaminen onkin paikallaan, mutta rutiinisopimuksiin on tarpeetonta tuhlata aikaa.

Törmäsimme Sopimuskoneeseen sopivasti vuoden 2018 alkupuolella, kun edessä oli GDPR-asetuksen mukaisten tietojenkäsittelysopimusten tekeminen asiakkaiden kanssa. Sopimustiedon juristien laatima sopimusmalli kelpasi pienillä muutoksilla lähes kaikille asiakkaille. Muutamat isot asiakkaat edellyttivät käytettäväksi omia mallejaan, mutta nekin on nyt tallennettu allekirjoituksineen samaan paikkaan. Näiden puolesta voi nyt nukkua yönsä rauhassa eikä yöunista kamalan paljon tarvitse maksaakaan."

Jukka Kivimäki,
hallituksen puheenjohtaja

Applirent Oy

“Käytämme Sopimuskonetta jo hyvin laajasti. Sähköinen asiakirjojen allekirjoittaminen on helpottanut tarjous-tilausprosessissa sekä varsinaisten IT2018-ohjelmistosopimusten käsittelyssä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen ja sen helppokäyttöisyyteen. Tavoitteenamme on laajentaa palvelun käyttöä tulevaisuudessa.”

Tuomas Niemi,
toimitusjohtaja