Ratkaisut

Vuokra - Laadi vuokrasopimukset pikavalinnoilla

Laadi kaikki vuokrauksessa tarvittavat juristien laatimilla mallisisällöillä. Viimeistele asiakirjat sähköisellä allekirjoituksella.

Tutustu palveluun

Täytä tietosi, niin pääset näkemään miten palvelu toimii käytännössä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Laadi vuokrasuhteen asiakirjat juristien ylläpitämillä sisällöillä

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki vuokrasopimukset ja muut yritystoiminnan asiakirjat – tärkeimmät myös ruotsin ja englannin kielellä. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien suunnittelemilla sisällöillä hoidat asiakirjoihin liittyvät prosessit vaivattomasti ja laadukkaasti.

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää toista tuntia. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Mallisisältömme ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Vuokrasopimuksissa valmiit muotoilut ovat tarjolla kymmeniin tilanteisiin aina maksuehdoista vakuuteen ja tupakointikieltoon.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimustiedolla on asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin yritystoiminnan tarpeisiin. Näistä lukuisia myös vuokrasuhteeseen. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä ja luoda olemassa olevista sopimuksista vakiomalleja palveluun.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimustieto on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Drama Queen Communications Oy

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager
BRAND toimitilat Oy

Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Teemme Sopimuskoneella tätä nykyä valtaosan kaikista sopimuksistamme, muun muassa vuokrasopimukset ja urakkasopimukset. Lisäksi yhtiökokousten pöytäkirjat ja muut hallintoon liittyvät paperit tehdään ja allekirjoitetaan Sopimuskoneella.

Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon.

Parhaimmillaan sopimus tai muu asiakirja on tehty 10 minuutissa. Ja allekirjoitukset saadaan vaikka Espanjasta, jos tarvitsee. Mapittaminen ja nitominen alkavat olla meillä historiaa, koska Sopimuskone arkistoi automaattisesti kaiken. Asiakirjoja saattaa kertyä useita kymmeniä kuukaudessa, joten ajansäästö on valtava.

Jouko Pannula, yrittäjä

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.