Tee vuokrasopimukset näppärämmin

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki vuokrauksessa tarvitsemasi asiakirjat, vuokrasitpa asuinhuoneistoja, liikehuoneistoja tai jotain aivan muuta. Palvelussa yhdistyvät nopeus ja laatu. 

Paperinpyöritys on aina pois muusta

Jos vuokraat useita kohteita aktiivisesti, tunnet paperityön tuskan. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois paremmasta tekemisestä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää toista tuntia. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa. 

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Vuokrasopimuksissa valmiit muotoilut ovat tarjolla kymmeniin tilanteisiin aina maksuehdoista vakuuteen ja tupakointikieltoon.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimuskoneessa on asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Näistä lukuisia myös vuokrasuhteeseen. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sopimuksia.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska vuonna 2019 valtaosa kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.