Ratkaisut

Vuokra - Laadi vuokrasopimukset pikavalinnoilla

Laadi kaikki vuokrasuhteen asiakirjat älykkäästi. Allekirjoita sähköisesti missä ja milloin vain. Säästät aikaa, rahaa ja luontoa.

Tutustu palveluun

Täytä tietosi, niin pääset näkemään miten palvelu toimii käytännössä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Laadi vuokrasuhteen asiakirjat juristien ylläpitämillä sisällöillä

Sopimustieto.fi-palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki vuokrasopimukset ja muut yritystoiminnan asiakirjat - tärkeimmät myös englannin kielellä. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien ylläpitämillä sisällöillä hoidat asiakirjoihin liittyvät prosessit vaivattomasti ja laadukkaasti.

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää toista tuntia. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Vuokrasopimuksissa valmiit muotoilut ovat tarjolla kymmeniin tilanteisiin aina maksuehdoista vakuuteen ja tupakointikieltoon.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimuskoneessa on asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin yritystoiminnan tarpeisiin. Näistä lukuisia myös vuokrasuhteeseen. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä ja luoda olemassa olevista sopimuksista vakiomalleja palveluun.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimuskone on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager

Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Teemme Sopimuskoneella tätä nykyä valtaosan kaikista sopimuksistamme, muun muassa vuokrasopimukset ja urakkasopimukset. Lisäksi yhtiökokousten pöytäkirjat ja muut hallintoon liittyvät paperit tehdään ja allekirjoitetaan Sopimuskoneella.

Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon.

Parhaimmillaan sopimus tai muu asiakirja on tehty 10 minuutissa. Ja allekirjoitukset saadaan vaikka Espanjasta, jos tarvitsee. Mapittaminen ja nitominen alkavat olla meillä historiaa, koska Sopimuskone arkistoi automaattisesti kaiken. Asiakirjoja saattaa kertyä useita kymmeniä kuukaudessa, joten ajansäästö on valtava.

Jouko Pannula, yrittäjä

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi-palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.