Ratkaisut

Vasta perustettu yritys - Toimi kuin ammattilainen

Säästä juristin palvelukuluissa jopa tuhansia euroja. Laadi yrityksesi tärkeät sopimukset Sopimustiedon avulla edullisesti ja laadukkaasti.

Katso esittely

Kokeile nyt Sopimustietoa täysin maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Yritystoiminta perustuu sopimuksiin

Uuden yrittäjän on alusta asti hyvä turvata asiakassuhteet, osakkaiden väliset suhteet ja esimerkiksi aviovarallissuussuhteet niin, että yritystoiminnalla on jatkuvuutta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

  • Aloittavan yrittäjän kannattaa siis huolehtia siitä, että osakassopimukset, mahdolliset työsopimukset ja asiakkaiden kanssa tehtävät sopimukset on tehty luotettavalla ja laadukkaalla tavalla, ja aina kirjallisesti.

  • Jokaisen avioliitossa olevan tai avioliittoon aikovan yrittäjän tulisi myös tehdä yritysvarallisuuden poissulkeva avioehtosopimus.

Sopimustiedon avulla laadit kaikki yrityksesi asiakirjat kuin ammattilainen - pikavalinnoilla ja juristien selkokielisillä ohjeilla. Lisäksi allekirjoitutat sopimukset sähköisesti ja palvelu arkistoi kaiken puolestasi, myös keskeneräiset asiakirjat.

Käyttäjien kiittämä palvelu

Meknia Oy (vakuutuspalvelut)

Sopimuskone on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin. Jos haluat pysyä kehityksen mukana, ota Sopimuskone käyttöön!

Ilkka Määttä, talous- ja kehitysjohtaja

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Laadi asiakirjat aina kirjallisesti

  • Fiksu yrittäjä toimii vastuullisesti ja herättää sopimussuhteissaan luottamusta heti yrityksen alkuaskeleista lähtien ja laatii sopimukset ensiluokkaisilla sisällöillä.

  • Annat toiminnastasi ammattimaisen kuvan - et ota tyhmiä riskejä.

  • Kasvatat liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla, jotka on jälkikäteen tarkistettavissa.

Suullinen sopimus on täysin muistin varassa - haluatko todella ottaa sen riskin? Sähköpostiviestiketjussa tilanne voi helposti mennä epäselväksi ja lopulta ei välttämättä kuitata sitä, mitä luultiin. Tässä menettelytavassa jää usein myös suurin osa yleisistäkin sopimuskohdista käymättä läpi - eli ei oikeasti olla varmistettu, miten toimitaan ongelmatilanteissa.

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä. Älä siis jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla.

Laadukkaan sopimuksen laatiminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

  • Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

  • Toimit tehokkaammin automaation ja täysin digitaalisen palvelun avulla. Jos yrittäjä säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 3 000 – 5 000 euroa vuodessa. Yrityksen alkutaipaleella hallinnollinen taakka monesti korostuu.

  • Palvelun avulla laadit asiakirjat automaattisesti ajantasaisen lainsäädännön ja oikeuskäytäntöjen mukaisesti.

Sopimustiedolla osaat laatia monipuolisemmatkin sopimukset - pikavalinnoilla

Palvelussa saat asiakirjaasi pikavalinnoin tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Yrityksesi ensimmäisten kuukausien aikana saatat olla kiinnostunut esimerkiksi näistä:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Ei turhia välivaiheita - allekirjoitat sähköisesti kaiken

Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee juridisesti pätevän sähköisen asioinnin sähköpostikuittauksia ja paperinpyöritystä luotettavammaksi ja nopeammaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Palvelussa on tarjolla kaksi sähköistä allekirjoitustapaa. Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä.

  • SopimusSign Helppo, jossa allekirjoitus piirretään puhelimen näyttöön

  • SopimusSign Vahva, jossa tunnistaudutaan esimerkiksi pankkitunnuksilla

Automaattinen arkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit hyödyntää arkistoa muun muassa matkoillasi Sopimustiedon maksuttomalla mobiilisovelluksella.


Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Kokeile ilmaiseksi

Kokemuksia asiakkailtamme

Rulla Media Oy (tuotantoyhtiö)

Olemme käyttäneet Sopimuskonetta ennen kaikkea toimeksiantojen sopimiseen. Hiljalleen olemme alkaneet tekemään sillä myös muita asiakirjoja, kuten yhtiökokouksen pöytäkirjoja. Kun aloin käyttämään palvelua, välitön ensimmäinen kokemus oli, että tämä on sopimista 2000-luvulla – näin asiat kuuluu hoitaa nykyaikana. Sopimuskone on nopeuttanut sopimusten laatimista ja tehnyt miellyttävää työstä, jota aiemmin pidin lähinnä tuskastuttavana.

Huomattava hyöty palvelusta on ollut myös se, että asiakkaamme voivat allekirjoittaa sopimukset puhelimella. Vihdoinkin saan kaikkiin toimeksiantosopimuksiin allekirjoitukset nopeasti ilman perään huutelua, eikä minun tarvitse tyytyä sähköpostikuittauksiin. Se tuo varmuutta tekemiseen.

Jussi Riekki, toimitusjohtaja
SSA Group Oy

Sopimuskone on yksi yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimuskoneen osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista.

Tommi Saari, toimitusjohtaja