Ratkaisut

Liity 400 tilitoimiston joukkoon ja palvele asiakkaitasi paremmin

Sopimustiedon avulla kirjanpitäjät kykenevät laatimaan yritystoiminnan asiakirjoja yhtä laadukkaasti kuin juristit.

Varaa palvelun etädemo

Tilitoimisto, kokeile nyt Sopimustietoa täysin maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Taloushallintoliiton tarkoitus on edesauttaa yritysjäsentensä asiakkaiden taloudellista kannattavuutta, alan houkuttelevuutta ja asiantuntijoiden henkilökohtaista menestymistä urallaan. Suomen Sopimustieto ja Taloushallintoliitto kehittävät yhteistyössä tilitoimistoalan sopimuskulttuuria ja työvälineitä.

Käytämme Sopimuskonetta muun muassa tasekirjojen allekirjoittamiseen, kokouspöytäkirjojen, vuokrasopimusten, velkakirjojen ja edunvalvontavaltakirjojen laadintaan. Tilitoimistolla madaltuu kynnys vaikeampienkin asiakirjojen laatimiseen asiakasyrityksille, kun käytössä on Sopimuskone.

Mervi Savola, palvelupäällikkö

Sopimuskoneella valtava määrä asiakirjasisältöjä tilitoimiston palvelun parantamiseen

Sopimustiedon palvelua hyödyntää jo 400 tilitoimistoa. Tilitoimistojen kirjanpitäjät laativat Sopimuskoneen pikavalinnoilla muun muassa

 • asiakasyritysten hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjat,

 • velkakirjat,

 • poikkeuslupa-anomukset,

 • rahapesulain mukaiset asiakkaan tuntemiskortit ja tunnistamiset.

Asiakirjojen laatiminen onnistuu myös englanniksi ja tilinpäätökset on mahdollista allekirjoittaa palvelussa sähköisesti.

Sopimuskoneella on tilitoimiston tarpeisiin pelkästään pöytäkirjoissa kymmeniä pikavalintoja aina suunnatun osakeannin järjestämisestä pääoman palauttamiseen SVOP-rahastosta. Palvelussa on myös helposti laadittavissa esimerkiksi osakkeiden kauppakirjat ja osakassopimukset.

 • Sopimustieto.fi mahdollistaa kirjanpitäjän ammattitaidon nopean kasvun ja jatkuvan kehittämisen.

 • Sopimuskoneen käyttö auttaa näin tilitoimistoja tuomaan kirjanpitäjästä konsultiksi -teeman aidosti kirjanpitäjän arkeen.

 • Palvelun sisältöjä voi muokata tarvittaessa myös Word-tiedostossa.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla - suomeksi tai englanniksi

 • Juristien ylläpitämät monipuoliset sisällöt tulevat asiakirjaan pikavalintojen seurauksena automaattisesti

 • Sisällöt päivittyvät lainsäädännön muutosten seurauksena

 • Kaikki asiakirjat voi allekirjoittaa sähköisesti

 • Asiakirjat arkistoituvat automaattisesti ja arkistossa voi asettaa asiakirjoihin muistutuksia tärkeistä päivämääristä

 • Tilitoimisto saavuttaa standardoidun ja yhtenäisen tavan toimia

Oheinen kuvakaappaus kertoo hyvin, mistä on kysymys. Eli pikavalinta, jonka seurauksena pöytäkirjaan tulee suoraan osakeyhtiölain mukainen tekstisisältö.

Kirjanpitäjät voivat hyödyntää Sopimuskonetta asiakasyritysten tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Tilitoimisto voi laatia myös oman hallintonsa asiakirjat Sopimuskoneen avulla. Esimerkiksi tilitoimiston toimeksiantosopimuksen (TAL2018) voi laatia ja allekirjoittaa Sopimuskoneella suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Vähennä virheiden todennäköisyyttä

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Kun käytät Sopimuskoneen avustavaa teknologiaa ja standardiehtoja, huolimattomuusvirheiden todennäköisyys asiakirjoissasi pienenee.

Kattavat juridiset sisällöt käytössäsi

Sopimuskoneessa on tilitoimistojen käyttöön valtava määrä huippulaatuisia asiakirjasisältöjä. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Täältä löydät kaikki palvelun ENG-asiakirjat. Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi-palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.