Tilitoimiston uusi standardi asiakirjahallintaan

Sopimustiedon Sopimuskone valtaa alaa tilitoimistoissa – sen tehokkaat työkalut ovat käytössä jo yli 300 tilitoimistossa ja 700 kirjanpitäjällä. Paperityöhön ei halua käyttää minuuttiakaan ylimääräistä aikaa – onhan se pois arvokkaasta asiakastyöstä. Sopimuskoneella teet ylivertaista laatua moninkertaisella nopeudella. 

Pikavalinnoilla vauhtia asiakirjanlaadintaan

Haluaisitko lisää aikaa keskittyä korkean lisäarvon työhön ja vähentää puhdasta paperityötä? Asiakassopimusten ja pöytäkirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja sähköpostilla säätäminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää toista tuntia. Jos kirjanpitäjä säästää aikaansa tässä kaksi tuntia viikossa, tulosvaikutus voi olla 10 000 euroa vuodessa.

Vähennä virheiden todennäköisyyttä

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Kun käytät Sopimuskoneen avustavaa teknologiaa ja  standardiehtoja, huolimattomuusvirheiden todennäköisyys asiakirjoissasi pienenee.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on tilitoimistoille suunnattuja asiakirjamalleja yli 100. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen myös yrityksesi omia sisältöjä.

Paremmat mahdollisuudet asiantuntijapalveluihin

Sopimuskoneessa on lisäksi lukuisia harvemmin käytettyjä asiakirjamalleja, joita voit käyttää konsultaatiotyössäsi. Muutamina esimerkkeinä:

Sinulla on palvelullamme siis mahdollisuus paitsi tehostaa omaa hallintoasi, myös suoraan laajentaa ansaintamahdollisuuksiasi.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi? 

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuosina 2018–19 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten asiakkaasi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus tärkeät paperit saattavat unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.