Sopimustieto.fi mahdollistaa lisälaskutettavat palvelut uudella tavalla

Tilitoimistot ovat omaksuneet älykkään Sopimuskoneen omakseen – sen tehokkaat toiminnot ovat käytössä jo yli 300 tilitoimistossa ja 700 kirjanpitäjällä. Sopimustiedon kokonaisratkaisulla lisälaskutettavan työn tekeminen on tilitoimistoille vaivatonta. Älykäs Sopimuskone ja siinä valmiiksi olevat juridiset asiakirjasisällöt tekevät yritystoiminnan dokumenttien laatimisesta helppoa ja turvallista jokaiselle kirjanpitäjälle. Näin palvelun avulla tilitoimisto voi palvella asiakkaitaan kattavammin.

Sopimustieto.fi myös mahdollistaa kirjanpitäjän ammattitaidon nopean kasvun ja jatkuvan kehittämisen. Sopimuskoneen käyttö auttaa näin tilitoimistoja tuomaan kirjanpitäjästä konsultiksi -teeman aidosti kirjanpitäjän arkeen.

Palvelussa on kaikki tärkeimmät yritystoiminnan sisällöt suomen ja englannin kielellä ja palvelun sisältöjä voi muokata tarvittaessa myös Word-tiedostossa. Täältä voit tutustua tilitoimiston yleisimpiin asiakirjoihin.

Helppokäyttöisellä Sopimuskoneella laadukkaita juridisia asiakirjoja ja sopimuksia

  • Juristien ylläpitämät monipuoliset sisällöt tulevat asiakirjaan pikavalintojen seurauksena automaattisesti
  • Sisällöt päivittyvät lainsäädännön muutosten seurauksena
  • Kaikki asiakirjat voi allekirjoittaa sähköisesti
  • Asiakirjat arkistoituvat automaattisesti ja arkistossa voi asettaa asiakirjoihin muistutuksia tärkeistä päivämääristä
  • Tilitoimisto saavuttaa standardoidun ja yhtenäisen tavan toimia

Oheinen kuvakaappaus kertoo hyvin, mistä on kysymys. Eli pikavalinta, jonka seurauksena pöytäkirjaan tulee suoraan osakeyhtiölain mukainen tekstisisältö.

Kirjanpitäjät voivat hyödyntää Sopimuskonetta asiakasyritysten tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Tilitoimisto voi laatia myös oman hallintonsa asiakirjat Sopimuskoneen avulla. Esimerkiksi tilitoimiston toimeksiantosopimuksen (TAL2018) voi laatia ja allekirjoittaa Sopimuskoneella suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Vähennä virheiden todennäköisyyttä

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Kun käytät Sopimuskoneen avustavaa teknologiaa ja standardiehtoja, huolimattomuusvirheiden todennäköisyys asiakirjoissasi pienenee.

Kattavat juridiset sisällöt käytössäsi

Sopimuskoneessa on tilitoimistojen käyttöön valtava määrä huippulaatuisia asiakirjasisältöjä. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Täältä löydät kaikki palvelun ENG-asiakirjat. Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

Paremmat mahdollisuudet asiantuntijapalveluihin

Sinulla on palvelullamme siis mahdollisuus paitsi tehostaa omaa hallintoasi, myös suoraan laajentaa ansaintamahdollisuuksiasi.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi? 

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten asiakkaasi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.