Ratkaisut

Teollisuus

Laadi teollisuuden alalla tarvittavat asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin ennen.

Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yrityksesi asiakirjasi. Helpon kokonaisratkaisumme avulla voit käyttää enemmän aikaa muuhun.

Vältä ylimääräinen paperinpyöritys

Oletko joskus laskenut, montako sopimusta ja muuta dokumenttia teet vuodessa yhteensä? Toimitussopimuksia, työsopimuksia ja pöytäkirjoja saattaa kertyä monilla teollisuuden aloilla vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Lisäksi saatat tehdä kauppaa ja vuokrata jotain. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluatko vähentää paperinpyöritystäsi?

Kuinka Sopimustieto.fi - palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos käytät hallinnossa joka viikko säästämäsi työtunnin oikeaan työntekoon, saatat tienata vuosittain 10 000 euroa ylimääräistä.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat suoraan juristiemme kynästä. Sopimusten korkea laatutaso nostaa liiketoimintasi arvoa, koska riskit pienenevät. Esimerkiksi kattava ja kirjallinen työsopimus on paras tapa välttää erimielisyys työsuhteessa.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut papereita tai järjestänyt jopa tapaamisen pelkästään allekirjoitusten vuoksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kuljettaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa unohtua tärkeä paperi toimistolle, tuotantotiloihin tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 45 000 käyttäjän joukkoon

Sopimustiedolla on jo yli 45 000 käyttäjää. Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Sopimustieto on tuonut erittäin helppokäyttöisen ja monipuolisen työkalun markkinoille. LapWall käyttää työkalua päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa ja erilaisten sopimusten laadinnassa. Työkalu on yksinkertaistanut prosessejamme ja tuonut tehokkuutta toimistorutiineihin!

Jarmo Pekkarinen, toimitusjohtaja