Ratkaisut

Suuri yritys

Sopimustiedolla laadit kaikki yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat laadukkaasti. Laadit nopeasti pikavalinnoin ja viimeistelet asiakirjat ilman viiveitä sähköisellä allekirjoituksella - vahvalla tunnistautumisella tai ilman sitä.

Laadi pikavalinnoin ja allekirjoita sähköisesti

Sopimustiedolla hoidat yrityksesi kaikki sopimukset ja muut asiakirjat fiksusti.

Suuressa yrityksessä erinäisiä sopimuksia ja muita asiakirjoja kertyy vuosittain helposti kymmeniä tuhansia. Asiakassopimukset, työsuhteen asiakirjat, pöytäkirjat, tiedoksiannot…

Hoida nämä kaikki laadukkaasti ja nopeasti Sopimustiedolla.

Sopimustieto:

  • juristien ylläpitämät sopimuslausekkeet yritystoiminnan asiakirjoihin

  • laadinta pikavalinnoin

  • tietopalvelutuotteet

  • kaksi sähköistä allekirjoitustapaa (Helppo tai Vahva)

  • automaattinen arkisto

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Merkittävä mahdollisuus kustannussäästöihin

Jos jokainen asiantuntijasi säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 3 000 – 5 000 euroa asiantuntijaa kohden vuodessa.

Kattava materiaalikirjastomme käytössäsi

Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Tutustu ilmaiseksi

Kokemuksia asiakkailtamme

Puuilo Oy

Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Puuilo on voimakkaasti kasvava tarjoustavarataloloketju. Meillä on tämän vuoden lopussa 23 myymälää ja 500 työntekijää eri puolella Suomea. Tästä johtuen etenkin HR:n asiakirjojen, lähinnä työsopimuksien ja työtodistuksien, tekemiseen meni tosi paljon aikaa, kun teimme niitä papereilla. Myös sopimuksien sisältö vaihteli jonkin verran. Kustannuksia syntyi tulostamisesta, postittamisesta ja allekirjoittamiseen käytetystä ajasta.

Meillä Puuilossa teemme hallinnollisia töitä pienellä henkilöstöllä, joten uusien ja nykyaikaisten järjestelmien käyttöönotto on aivan keskeinen asia kustannustehokkuden kannalta. Kun otimme käyttöön Sopimustiedon ratkaisun, on tilanne aivan toinen. Työsopimukset ja työtodistukset ovat samansisältöisiä, sopimukset on arkistoitu ja ajankäyttö paljon tehokkaampaa.

Toimipaikkojemme esimiesten ei tarvitse enää arkistoida sopimuspapereita eikä lähetellä sopimuskappaleita, kun kaikki tapahtuu Sopimustiedon järjestelmässä. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Juha Saarela, toimitusjohtaja