Ratkaisut

Suuri yritys

Laadi yrityksesi tärkeät asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin perinteisin välinein.

Ota sopimusruletti haltuun

Sopimuskoneella laadit yrityksesi kaikki sopimukset ja muut asiakirjat. Palvelullamme on jo yli 1 000 tyytyväistä asiakasyritystä.

Kun paperinpyöritykseen uppoaa jopa kymmeniä henkilötyövuosia

Suuressa yrityksessä erinäisiä sopimuksia ja muita asiakirjoja kertyy vuosittain helposti kymmeniä tuhansia. Asiakassopimukset, työsopimukset, pöytäkirjat, tiedoksiannot…

Pelkästään asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Paperityöhön voi upota useita kymmeniä henkilötyövuosia.

Haluaisitko keventää yrityksesi hallinnollista taakkaa?

Kuinka Sopimustieto.fi - palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Merkittävä mahdollisuus kustannussäästöihin

Jos jokainen asiantuntijasi säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa. Kuinka monta asiantuntijaa työllistät?

Kattava materiaalikirjastomme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Yritysasiakkaamme ovat iloinneet esimerkiksi näistä:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Kuuluuko työhösi tai alaistesi työhön paljon liikkumista? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa.

Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 45 000 käyttäjän joukkoon

Sopimustiedolla on jo yli 45 000 käyttäjää. Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Puuilo on voimakkaasti kasvava tarjoustavarataloloketju. Meillä on tämän vuoden lopussa 23 myymälää ja 500 työntekijää eri puolella Suomea. Tästä johtuen etenkin HR:n asiakirjojen, lähinnä työsopimuksien ja työtodistuksien, tekemiseen meni tosi paljon aikaa, kun teimme niitä papereilla. Myös sopimuksien sisältö vaihteli jonkin verran. Kustannuksia syntyi tulostamisesta, postittamisesta ja allekirjoittamiseen käytetystä ajasta.

Meillä Puuilossa teemme hallinnollisia töitä pienellä henkilöstöllä, joten uusien ja nykyaikaisten järjestelmien käyttöönotto on aivan keskeinen asia kustannustehokkuden kannalta. Kun otimme käyttöön Sopimustiedon ratkaisun, on tilanne aivan toinen. Työsopimukset ja työtodistukset ovat samansisältöisiä, sopimukset on arkistoitu ja ajankäyttö paljon tehokkaampaa.

Toimipaikkojemme esimiesten ei tarvitse enää arkistoida sopimuspapereita eikä lähetellä sopimuskappaleita, kun kaikki tapahtuu Sopimustiedon järjestelmässä. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Juha Saarela, toimitusjohtaja