Ota sopimusruletti haltuun

Sopimuskoneella laadit yrityksesi kaikki sopimukset ja muut asiakirjat. Palvelullamme on jo yli 1 000 tyytyväistä asiakasyritystä.

Kun paperinpyöritykseen uppoaa jopa kymmeniä henkilötyövuosia 

Suuressa yrityksessä erinäisiä sopimuksia ja muita asiakirjoja kertyy vuosittain helposti kymmeniä tuhansia. Asiakassopimukset, työsopimukset, pöytäkirjat, tiedoksiannot…

Pelkästään asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Paperityöhön voi upota useita kymmeniä henkilötyövuosia.

Haluaisitko keventää yrityksesi hallinnollista taakkaa?

Kun teho ja laatu kohtaavat 

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Merkittävä mahdollisuus kustannussäästöihin 

Jos jokainen asiantuntijasi säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa. Kuinka monta asiantuntijaa työllistät? 

Kattava materiaalikirjastomme käytössäsi 

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Yritysasiakkaamme ovat iloinneet esimerkiksi näistä:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Kuuluuko työhösi tai alaistesi työhön paljon liikkumista? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa.

Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.