Ratkaisut

Rakennusala

Laadi rakennusalalla tarvittavat asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin ennen.

Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki hallinnon asiakirjasi. Tee arjestasi helpompaa ja säästä vuosittain tuhansia euroja hallintokuluissa.

Harva pitää paperinpyörityksestä

Rakennusalan ammattilainen tuntee paperinpyörityksen tuskan. Työsopimuksia, pöytäkirjoja ja alihankintasopimuksia saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Lisäksi saatat tehdä kauppaa ja vuokraa. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluatko vähentää paperinpyöritystäsi?

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos käytät hallinnossa joka viikko säästämäsi työtunnin oikeaan työntekoon, tienaat vuosittain 10 000 euroa ylimääräistä.

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat suoraan juristiemme kynästä. Sopimusten korkea laatutaso nostaa liiketoimintasi arvoa, koska riskit pienenevät. Esimerkiksi kattava ja kirjallinen työsopimus on paras tapa välttää erimielisyys työsuhteessa.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 300. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut papereita tai järjestänyt jopa tapaamisen pelkästään allekirjoitusten vuoksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kuljettaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle, työmaalle tai kotiin. Sopimustiedolla näitä ongelmia ei ole, koska palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Lapwall Oy

Sopimustieto on tuonut erittäin helppokäyttöisen ja monipuolisen työkalun markkinoille. LapWall käyttää työkalua päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa ja erilaisten sopimusten laadinnassa. Työkalu on yksinkertaistanut prosessejamme ja tuonut tehokkuutta toimistorutiineihin!

Jarmo Pekkarinen, toimitusjohtaja
Porvoon Vaskisepät Oy

Kun aloimme käyttämään Sopimuskonetta, päivitimme työntekijöiden vanhat työsopimukset. Useissa firmoissa – kuten myös meillä – on käynyt niin, että työsopimukset saattavat olla jo 10 vuotta vanhoja. Sopimuksia päivittäessämme tulimme samalla pohtineeksi, onko työntekijällä tarkka tieto siitä, mitä yritys odottaa häneltä ja onko hänellä riittävä osaaminen toimenkuvaan sekä riittävästi aikaa tehdä annetut työtehtävät.

Nykyään teemme kaikki sopimukset ja esimerkiksi työtodistukset Sopimuskoneella, jolloin meillä pysyvät kaikki tärkeät asiakirjat hyvässä arkistossa. Asiakirjojen tekeminen on helppoa, kun sopimussisällöt löytyvät valmiina ja kaikki sopimukset pysyvät yhdenmukaisina ja laillisina.

Niko Kreivi, myyntijohtaja