Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki hallinnon asiakirjasi. Tee arjestasi helpompaa ja säästä vuosittain tuhansia euroja hallintokuluissa.

Harva pitää paperinpyörityksestä

Rakennusalan ammattilainen tuntee paperinpyörityksen tuskan. Työsopimuksia, pöytäkirjoja ja alihankintasopimuksia saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Lisäksi saatat tehdä kauppaa ja vuokraa. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluatko vähentää paperinpyöritystäsi?

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos käytät hallinnossa joka viikko säästämäsi työtunnin oikeaan työntekoon, tienaat vuosittain 10 000 euroa ylimääräistä.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat suoraan juristiemme kynästä. Sopimusten korkea laatutaso nostaa liiketoimintasi arvoa, koska riskit pienenevät. Esimerkiksi kattava ja kirjallinen työsopimus on paras tapa välttää erimielisyys työsuhteessa.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista: 

Voit tuoda Sopimuskoneeseen myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut papereita tai järjestänyt jopa tapaamisen pelkästään allekirjoitusten vuoksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kuljettaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle, työmaalle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.