Helpompaa projektityöskentelyä

Sopimuskoneella laadit sopimukset ja muut asiakirjat millä tahansa liiketoiminnan lohkolla. Lisäksi saat kaikki samaan kokonaisuuteen liittyvät asiakirjat samaan paikkaan.

Paperinpyöritys on ytimen ulkopuolella

Kun yrityksissä toteutetaan projekteja tai muita järjestelyitä, fokus on yleensä ydinliiketoiminnassa. Asiakirjojen laatiminen, tulostaminen ja allekirjoittaminen vievät kuitenkin yllättävän paljon aikaa. Kaikki tämä on pois ydintekemisestä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää useamman tunnin. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yli 150 yrityksille suunnattua asiakirjamallia. Tiettyjä sopimuksia tehdään projektista toiseen. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omat sopimusmallit.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska vuonna 2019 valtaosa kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.