Ratkaisut

Projektit & muut toiminnot - Paras tapa laatia ja allekirjoittaa liiketoiminnan asiakirjat

Laadi kaikki liiketoiminnan asiakirjat vaivattomasti älykkäällä palvelulla. Allekirjoita sähköisesti missä ja milloin vain. Säästät aikaa, rahaa ja luontoa.

Tutustu nyt Sopimustietoon maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Helpompaa projektityöskentelyä juristien ylläpitämillä sisällöillä

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit sopimukset ja muut asiakirjat missä tahansa liiketoiminnan lohkossa. Tärkeimmät sisällöt ovat myös ruotsiksi ja englanniksi. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien suunnittelemilla sisällöillä hoidat oikeustoimesi ja yrityshallintosi vaivattomasti ja laadukkaasti.

Kun yrityksissä toteutetaan projekteja tai muita järjestelyitä, fokus on yleensä ydinliiketoiminnassa. Asiakirjojen laatiminen, tulostaminen ja allekirjoittaminen vievät kuitenkin yllättävän paljon aikaa. Kaikki tämä on pois ydintekemisestä.

Älykäs teknologia asiakirjojen hallintaan

Sopimuksista voi tietysti laistaa, mutta riskit ovat suuret. Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti aina tuomioistuimissa asti.

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimustiedolla on asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin yritystoiminnan tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä ja luoda olemassa olevista sopimuksista vakiomalleja palveluun.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimustieto on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

SSA Group Oy

Sopimuskone on yksi yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimuskoneen osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista.

Tommi Saari, toimitusjohtaja
Markkinointitoimisto WDS Oy

Olemme käyttäneet Sopimuskonetta nyt reilun vuoden verran. Helppokäyttöisellä työkalulla hoituvat meille välttämättömät arjen asiakirjat. Niin työsopimukset ja työtodistukset kuin yhtiökokouspöytäkirjat ja kauppakirjat syntyvät palvelulla todella vaivattomasti. Enää ei tarvitse koluta sopivia sopimuspohjia ympäri nettiä tai tilata niitä erikseen juristilta.

Siirryimme hiljattain käyttämään Sopimuskonetta myös asiakassopimustemme allekirjoittamiseen ja hallinnointiin; monitasoisella käyttäjähallinnalla voimme määritellä myynnille ja asiakaspäälliköille pääsyn vain tiettyihin kansioihin, esimerkiksi omien sopimusten hallintaan ja laatimiseen.

Sopimuskone haukkuu helposti hintansa takaisin säästyneen työajan ansiosta jo muutaman sopimuksen laatimisen jälkeen.

Perttu Paukkeri, toimitusjohtaja

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.