Ratkaisut

Pieni yritys

Säästä lakimieskuluissa jopa tuhansia euroja. Laadi yrityksesi tärkeät sopimukset Sopimustiedon avulla edullisesti ja laadukkaasti.

Tee sopimuksesi helpommin

Yrityshallinto, työsuhteet ja asiakassuhteet. Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit yrityksesi kaikki asiakirjat. Laadukkaat sopimukset itsessään kasvattavat yrityksesi arvoa.

Jo pienessä yrityksessä voi kertyä erinäisiä sopimuksia ja muita asiakirjoja vuosittain kymmeniä, ellei satoja.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos yrittäjä säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 300. Asiakasyrityksemme ovat iloinneet esimerkiksi näistä:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Sopimuksista voi laistaa, mutta riskit kasvavat. Esimerkiksi suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimustieto on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella yrittäjällä huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Markkinointitoimisto WDS Oy

Olemme käyttäneet Sopimuskonetta nyt reilun vuoden verran. Helppokäyttöisellä työkalulla hoituvat meille välttämättömät arjen asiakirjat. Niin työsopimukset ja työtodistukset kuin yhtiökokouspöytäkirjat ja kauppakirjat syntyvät palvelulla todella vaivattomasti. Enää ei tarvitse koluta sopivia sopimuspohjia ympäri nettiä tai tilata niitä erikseen juristilta.

Siirryimme hiljattain käyttämään Sopimuskonetta myös asiakassopimustemme allekirjoittamiseen ja hallinnointiin; monitasoisella käyttäjähallinnalla voimme määritellä myynnille ja asiakaspäälliköille pääsyn vain tiettyihin kansioihin, esimerkiksi omien sopimusten hallintaan ja laatimiseen.

Sopimuskone haukkuu helposti hintansa takaisin säästyneen työajan ansiosta jo muutaman sopimuksen laatimisen jälkeen.

Perttu Paukkeri, toimitusjohtaja