Ratkaisut

Ohjelmistoala

Laadi ohjelmistoalalla tarvittavat asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin ennen.

Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Laadukkaat sopimukset pienentävät riskejä ja nostavat yrityksesi arvoa. Paperityöhön ei toisaalta halua käyttää minuuttiakaan ylimääräistä aikaa – onhan se pois arvokkaasta asiakastyöstä. Sopimustiedolla teet ylivertaista laatua moninkertaisella nopeudella.

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen

Korkeaa lisäarvoa tuottava asiantuntija haluaisi aina keskittyä ydintehtäviinsä, mutta sisäinen kehitys ja hallinto vaativat veronsa. IT-alalla asiakassopimuksia, työsopimuksia ja muita lappuja saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Asiakirjojen tulostaminen, skannaaminen ja sähköpostilla säätäminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamalla klikkauksella rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus on 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kasvata yrityksesi arvoa paremmilla sopimuksilla

Suullisesti ja sähköpostilla tehdyistä toimeksiantosopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna samalla yrityksestäsi ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Samalla sopii muistaa, että asiantuntijat ovat yrityksesi tärkein omaisuuserä – pidä työsopimuksesi sen mukaisena.

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjasisällöt käytössäsi

Sopimustieto sisältää kaikki IT2018-runkosopimukset. Esimerkiksi seuraavat sopimukset saattavat olla avuksesi:

Kaikkiaan Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimustiedolla näitä ongelmia ei ole, koska palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Applirent Oy

Käytämme Sopimuskonetta jo hyvin laajasti. Sähköinen asiakirjojen allekirjoittaminen on helpottanut tarjous-tilausprosessissa sekä varsinaisten IT2018-ohjelmistosopimusten käsittelyssä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen ja sen helppokäyttöisyyteen. Tavoitteenamme on laajentaa palvelun käyttöä tulevaisuudessa.

Tuomas Niemi, toimitusjohtaja
Meiko Oy

Olemme käyttäneet Sopimuskonetta osana hallinnon ja myynnin prosessejamme alkuvuodesta 2017 lähtien. Toimivuudesta kertoo paljon se, että kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet Sopimuskoneella miltei kaikki HR- ja liiketoimintasopimuksemme alusta loppuun. On näppärää huomata, kuinka helppoa ja nopeaa on rakentaa esimerkiksi työsopimus palvelussa. Kun palvelua ei vielä ollut, sopimuksia lähetettiin postitse tai sähköpostitse ja allekirjoitusprosessi vei paljon aikaa. Meille Sopimuskone on ollut aito askel kohti paperitonta liiketoimintaa.

Antti Immonen, toimitusjohtaja