Ratkaisut

Myynti & asiakkaat - Tasaa asiakassopimustesi laatu

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu myyntiin ja muuhun yrityshallintoon.

Tutustu nyt Sopimustietoon maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Laadi, allekirjoita ja arkistoi sujuvasti

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki myynnin ja muun yritystoiminnan asiakirjasi suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien laatimilla mallisisällöillä yhtenäistät yrityksesi oikeustoimien ja hallinnon laadun.

Paperinpyöritys on aina pois asiakastyöstä

Hallinto ja paperinpyöritys ovat bisneksen sivutuote, pakollinen paha. Asiakassopimuksia saattaa kertyä vuodessa satoja, ellei tuhansia.

Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois muusta työstä.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti, laadukkailla vakiosisällöillä.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti käyttäjätilillesi.

Älykäs teknologia asiakirjahallintoon

Palvelussa on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Jos avainasiakaspäällikkö tai tuloksellinen myyjä säästää hallinnossa tunnin viikossa, saa hän säästetyllä ajalla mahdollisuuden myydä 5 000 – 10 000 euroa vuodessa lisää.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Asiakasrajapinnassa saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä ja luoda olemassa olevista sopimuksista vakiomalleja palveluun.

Täsmä Työterveys Oy (lääkärikeskus)

Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla.

Suurimpana yksittäisenä muutoksena vanhoihin toimintamalleihin on ollut sopimusten tekeminen omien asiakkaidemme kanssa. Ennen papereita läheteltiin sähköpostitse ja skannailtiin ja laatu oli erittäin vaihtelevaa. Lisäksi pienet käytännön hankaluudet viivästyttivät sopimusten allekirjoittamista, välillä merkittävästikin. Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta.

Jatkossa meillä on tarkoitus laajentaa terveydenhuollossa yksityisasiakasliiketoiminnan puolelle. Tässä vaiheessa tulevat erilaiset lupa- ja suostumuslomakkeet varmasti pyritään hoitamaan Sopimustiedon mahdollistamien sähköisten kanavien kautta.

Esa Halmesmäki, hallituksen puheenjohtaja
Drama Queen Communications Oy

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimustieto on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.