Käytä sopimuksiin vähemmän aikaa

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakas- ja myyntisopimuksesi. Tee elämästäsi helpompaa ja säästä samalla tuhansia euroja hallintokuluissa vuosittain. 

Paperinpyöritys on aina pois asiakastyöstä

Hallinto ja paperinpyöritys ovat bisneksen sivutuote, pakollinen paha. Asiakassopimuksia saattaa kertyä vuodessa kymmeniä, ellei satoja.

Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois muusta työstä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos avainasiakaspäällikkö tai tuloksellinen myyjä säästää hallinnossa tunnin viikossa, hän saa voitetulla ajalla mahdollisuuden myydä 5 000 – 10 000 euroa vuodessa lisää.

Sopimuskoneessa voit halutessasi lisätä asiakirjaasi mallisisältöjä, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallit käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Asiakasrajapinnassa saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimuskone on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös asiakkaasi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella myynnin ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.