Ratkaisut

Paras tapa laatia ja allekirjoittaa kaikki yrityksen sopimukset

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki liiketoiminnassasi tarvitsemat asiakirjat. Tee elämästäsi helpompaa ja säästä samalla tuhansia euroja hallintokuluissa vuosittain.

Paperinpyöritys on aina pois asiantuntijatyöstä

Hallinto ja paperinpyöritys ovat bisneksen sivutuote, pakollinen paha. Asiakassopimuksia, työsopimuksia ja pöytäkirjoja saattaa kertyä vuodessa kymmeniä, ellei satoja.

Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois arvokkaasta asiantuntijatyöstä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi seuraavat ovat olleet monelle yrittäjälle avuksi:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella yrittäjällä huomattava osuus arjesta kuluu esimerkiksi asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Meknia Oy (vakuutuspalvelut)

Sopimuskone on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin. Jos haluat pysyä kehityksen mukana, ota Sopimuskone käyttöön!

Ilkka Määttä, talous- ja kehitysjohtaja
FSN Logistics Oy (kuljetusliike)

Sopimuskoneen käyttö on ollut miellyttävän helppoa. Erityisesti olemme käyttäneet palvelun työsopimussisältöjä, jotka ovat toimineet kuljetusalan tarpeisiin hyvin. Allekirjoituskutsut voi lähettää suoraan vastaanottajan puhelimeen, josta hän voi sopimuksen sujuvasti allekirjoittaa.

Annika Vainionpää, Financial Coordinator