Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Laadukkaat sopimukset pienentävät riskejä ja nostavat yrityksesi arvoa. Paperityöhön ei toisaalta halua käyttää minuuttiakaan ylimääräistä aikaa – onhan se pois arvokkaasta asiakastyöstä. Sopimuskoneella teet ylivertaista laatua moninkertaisella nopeudella.

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen

Asiantuntija haluaisi aina keskittyä ydintehtäviinsä, mutta sisäinen kehitys ja hallinto vaativat veronsa. Asiakassopimuksia ja muita lappuja saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Asiakirjojen tulostaminen, skannaaminen ja sähköpostilla säätäminen vievät runsaasti aikaa.

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus on 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Kasvata yrityksesi arvoa paremmilla sopimuksilla

Suullisesti ja sähköpostilla tehdyistä toimeksiantosopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna samalla yrityksestäsi ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Samalla sopii muistaa, että yrityksesi asiantuntijat ovat yrityksesi tärkein omaisuuserä – pidä työsopimuksesi sen mukaisena.

Sopimuskoneessa voit lisätä sopimukseesi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.