Ratkaisut

Konsultille

Laadi liiketoiminnassasi tarvittavat asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin ennen.

Tee sopimuksesi tehokkaammin

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakassopimuksesi, työsopimuksesi ja muut asiakirjasi. Yrityksesi voi säästää 5 000 – 10 000 euroa jokaista asiantuntijaansa kohti vuosittain, kun se ottaa Sopimuskoneen käyttöön.

Kun aikasi on arvokasta

Konsultti haluaisi aina keskittyä laskutettavaan työhön, mutta sisäinen kehitys ja hallinto vaativat veronsa. Sopimuksia ja muita lappuja saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa.

Dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kuinka Sopimustieto.fi - palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus on 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kasvata yrityksesi arvoa paremmilla sopimuksilla

Sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla.

Sinulle työskentelevät asiantuntijat ovat yrityksesi tärkein omaisuuserä – työsopimusten pitää olla sen mukaisia.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja lähes 200. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 45 000 käyttäjän joukkoon

Sopimustiedolla on jo yli 45 000 käyttäjää. Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Meille erityisen hyvää on ollut sähköinen, paikasta riippumaton allekirjoitusmahdollisuus. Asiakkaitamme on ympäri Suomea ja myös ulkomailla. Samoin selkeä paikka arkistoida sopimukset pilvipalveluun on tätä päivää. Ja tottakai kaikkein tärkeimpänä ovat itse sopimukset: lähes kaikkiin yritystoiminnassamme tarvittaviin sopimuksiin olemme saaneet tätä kautta apua.

Martti Hakala, toimitusjohtaja