Helpompaa asiakirjahallintaa

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki kiinteistöjesi hallintaan ja hoitoon tarvittavat asiakirjat. Yrityksesi voi säästää yhden hallintohenkilön vuoden palkan, kun se ottaa Sopimuskoneen käyttöön.

Paperinpyöritys on aina pois asiantuntijatyöstä 

Kiinteistöalan ammattilainen tuntee paperinpyörityksen tuskan. Asiakassopimuksia, työsopimuksia ja vuokrasopimuksia saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Lisäksi saatat tehdä kauppaa ja vuokrasopimuksia. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat juridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja lähes 200. Kiinteistöalalla säännöllisessä käytössä niistä on 60–70. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi? 

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla. 

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.