Ratkaisut

Keskisuuri yritys

Sopimustiedolla laadit kaikki yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat laadukkaasti. Laadit nopeasti pikavalinnoin ja viimeistelet asiakirjat ilman viiveitä sähköisellä allekirjoituksella – vahvalla tunnistautumisella tai ilman sitä.

Anna toiminnastasi edistyksellinen kuva

Suuressa yrityksessä erinäisiä sopimuksia ja muita asiakirjoja kertyy vuosittain helposti kymmeniä tuhansia. Asiakassopimukset, työsuhteen asiakirjat, pöytäkirjat, tiedoksiannot…

Hoidat nämä kaikki laadukkaasti ja nopeasti Sopimustiedolla:

  • juristien ylläpitämät sopimuslausekkeet yrityksen asiakirjoihin

  • laadinta pikavalinnoin

  • tietopalvelutuotteet

  • kaksi sähköistä allekirjoitustapaa (Helppo tai Vahva)

  • automaattinen arkisto, jossa esimerkiksi muistutus-toiminto


Sopimustieto - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager

Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Kokeile ilmaiseksi

Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin
Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luotettava ja turvallinen
Luotettava ja turvallinen

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus
Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.

Kun teho ja laatu kohtaavat

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Jos jokainen asiantuntijasi säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa. Kuinka monta asiantuntijaa työllistät?

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Voit olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Sopimustieto arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.