Laadi kauppakirjasi nopeammin

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki kaupankäynnissä tarvitsemasi asiakirjat, olivatpa kaupan kohteena kiinteistöt, osakkeet tai tavarat. Tee arjestasi helpompaa ja säästä vuosittain tuhansia euroja hallintokuluissa.

Paperinpyöritys on aina pois muusta

Jos käyt aktiivisesti kauppaa, tunnet paperityön tuskan. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois muusta tekemisestä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Pikavalinnoilla vauhtia kaupankäyntiin

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää useamman tunnin. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa. 

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Kauppakirjoissamme on tarjolla muotoilut kymmeniin tilanteisiin aina maksuehdoista omistuksenpidätykseen ja toimitukseen.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on lähes 200 muuntuvaa asiakirjamallia. Näistä puhtaisiin kaupankäyntitarpeisiin on 15–20. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista: 

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sopimuksia.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska vuonna 2019 valtaosa kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.