Ratkaisut

Kaupan ala

Laadi kaupan alalla tarvittavat asiakirjat jopa 90 % nopeammin kuin ennen.

Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki kaupan alalla tarvittavat asiakirjat. Tee arjestasi helpompaa ja säästä vuosittain tuhansia euroja hallintokuluissa.

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen

Myyjä ja kaupan ammattilainen haluaisi aina keskittyä ydintehtäviinsä, mutta sisäinen kehitys ja hallinto vaativat veronsa. Asiakassopimuksia ja muita lappuja saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Asiakirjojen tulostaminen, skannaaminen ja sähköpostilla säätäminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Palvelussa on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus voi olla 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Vähemmän epäselvyyksiä, enemmän kauppaa

Suullisesti ja sähköpostilla tehdyistä asiakassopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna samalla yrityksestäsi ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla.

Palvelussa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Hektisyyden keskellä on tärkeä muistaa, että myynnin ja tuloksen tekevät lopultaan ihmiset. Paras tapa sopia työsuhteen pelisäännöistä on kattava ja kirjallinen työsopimus.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 300. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2021 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimustiedolla näitä ongelmia ei ole, koska palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Prime Sales Oy

Aiemmin teimme kaikki sopimuksemme tekstinkäsittelyohjelmalla, mutta otimme Sopimuskoneen käyttöön alkuvuodesta ja se muutti kaiken! Sopimusten tekeminen on nopeutunut valtavasti, sopimusten allekirjoittaminen on helpottunut ja sopimusten tietoturva on parantunut. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen ja jatkamme sen käyttöä myös tulevaisuudessa.

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja
Puuilo Oy

Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Puuilo on voimakkaasti kasvava tarjoustavarataloloketju. Meillä on tämän vuoden lopussa 23 myymälää ja 500 työntekijää eri puolella Suomea. Tästä johtuen etenkin HR:n asiakirjojen, lähinnä työsopimuksien ja työtodistuksien, tekemiseen meni tosi paljon aikaa, kun teimme niitä papereilla. Myös sopimuksien sisältö vaihteli jonkin verran. Kustannuksia syntyi tulostamisesta, postittamisesta ja allekirjoittamiseen käytetystä ajasta.

Meillä Puuilossa teemme hallinnollisia töitä pienellä henkilöstöllä, joten uusien ja nykyaikaisten järjestelmien käyttöönotto on aivan keskeinen asia kustannustehokkuden kannalta. Kun otimme käyttöön Sopimustiedon ratkaisun, on tilanne aivan toinen. Työsopimukset ja työtodistukset ovat samansisältöisiä, sopimukset on arkistoitu ja ajankäyttö paljon tehokkaampaa.

Toimipaikkojemme esimiesten ei tarvitse enää arkistoida sopimuspapereita eikä lähetellä sopimuskappaleita, kun kaikki tapahtuu Sopimustiedon järjestelmässä. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Juha Saarela, toimitusjohtaja