Yhdistä laatu ja ripeys sopimuksenteossa

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki kaupan alalla tarvittavat asiakirjat. Tee arjestasi helpompaa ja säästä vuosittain tuhansia euroja hallintokuluissa.

Pikavalinnoilla vauhtia sopimiseen 

Myyjä ja kaupan ammattilainen haluaisi aina keskittyä ydintehtäviinsä, mutta sisäinen kehitys ja hallinto vaativat veronsa. Asiakassopimuksia ja muita lappuja saattaa kertyä vuosittain kymmeniä, ellei satoja. Asiakirjojen tulostaminen, skannaaminen ja sähköpostilla säätäminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa tunnin viikossa, tulosvaikutus voi olla 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Vähemmän epäselvyyksiä, enemmän kauppaa

Suullisesti ja sähköpostilla tehdyistä asiakassopimuksista riidellään alituisesti. Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna samalla yrityksestäsi ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Hektisyyden keskellä on tärkeä muistaa, että myynnin ja tuloksen tekevät lopultaan ihmiset. Paras tapa sopia työsuhteen pelisäännöistä on kattava ja kirjallinen työsopimus.

Muuntuvat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Monestiko olet tulostanut, allekirjoittanut kynällä ja skannannut dokumentin? Monestiko olet jopa järjestänyt tapaamisen pelkästään allekirjoitusten saamiseksi?

Säästät aikaa, kun sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten sopijakumppanisi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Joskus saattaa tärkeä paperi unohtua toimistolle tai kotiin. Sopimuskoneessa näitä ongelmia ei ole, koska Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.