Ratkaisut

Isännöitsijä - Laadi pikavalinnnoilla, allekirjoita ja arkistoi sähköisesti

Laadi kaikki isännöintipalveluiden asiakirjat helposti ja yhtenäistä yrityksenne toimintatavat.

Kokeile Sopimustietoa maksutta

Sopimustieto on yli 10 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Palvele taloyhtiöitäsi älykkäästi

Sopimustieto.fi-palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki taloyhtiöissä tarvittavat asiakirjat. Isännöitsijä voi säästää 10 000 euroa vuodessa, kun ottaa älykkään sopimisen palvelun käyttöön.

Tarvittavat asiakirjasisällöt pikavalinnoilla

Palvelun Sopimuskoneella laadit pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Mallisisältömme ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Vähennä virheiden todennäköisyyttä

Kun käytät Sopimuskoneen avustavaa teknologiaa ja standardiehtoja, huolimattomuusvirheiden todennäköisyys asiakirjoissasi pienenee.

Kattavat juridiset sisällöt käytössäsi

Sopimuskoneessa on isännöitsijän käyttöön laaja valikoima huippulaatuisia asiakirjasisältöjä. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Täältä löydät kaikki palvelun ENG-asiakirjat. Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

"Olemme olleet Sopimustieto.fi -palvelussa tyytyväisiä siihen, että Sopimuskoneella voi laatia asiakirjat palvelussa valmiiksi olevilla sisällöillä pikavalinnoin tai sitten tuoda toisessa ohjelmassa laaditun dokumentin allekirjoitettavaksi palveluun." kertoo yhtiön edustaja Jenni Koivisto. Molemmissa tapauksissa asiakirjat arkistoituvat yhtiön Sopimustilille automaattisesti.

Sähköiset allekirjoitustavat sujuvoittavat asiakastyötä

“Sähköinen allekirjoitus antaa kokouksen läsnäolijoille mahdollisuuden tutustua rauhassa pöytäkirjaan vaikka kotisohvalla ja allekirjoituksen voi hoitaa itselleen sopivalla hetkellä.”

“Olemme pystyneet mahdollistamaan muun muassa kokouspöytäkirjojen ja vuokrasopimusten allekirjoittamisen sähköisesti Sopimustieto.fi -palvelun avulla. Sähköinen allekirjoitus antaa kokouksen läsnäolijoille mahdollisuuden tutustua rauhassa pöytäkirjaan vaikka kotisohvalla ja allekirjoituksen voi hoitaa itselleen sopivalla hetkellä. Olemme testanneet myös muita palvelun toimittajia sähköiseen allekirjoitukseen, mutta Sopimustiedon palvelun etu on se, että myös kevyempi allekirjoitustapa on mahdollinen vahvalla tunnistautumisella tehtävän allekirjoituksen lisäksi. Vahvaa tunnistautumista hyödynnämme muun muassa vuokrasopimuksiin. Kokonaisuudessaan tämä sähköinen toimintatapa on tuonut ajansäästöä sekä meille että sopimuksen allekirjoittajalle.” Koivisto tarkentaa.

Pirkanmaan Pro Isännöinti Oy:n isännöitsijät ovat omaksuneet palvelun käytön osaksi työrutiinejaan. Isännöitsijä ja Sopimustiedon aktiivikäyttäjä Arto Aaltonen on ollut tyytyväinen palvelun sähköiseen allekirjoitukseen: "Dokumentaation allekirjoitukset hoituvat sujuvasti sähköpostiviesteillä ja järjestelmällä on helppo myös muistuttaa allekirjoittajia tekemättä jääneistä allekirjoituksista. Allekirjoitettujen/allekirjoittamattomien dokumenttien seuranta sujuu helposti palvelussa.".

"Osa asiakkaistamme haluaa vielä käydä toimistollamme allekirjoittamassa pöytäkirjat kasvotusten. Mahdollistamme paikan päällä tapahtuvan sähköisen allekirjoittamisen tabletilla, joka on tähän tarkoitukseen hankittu. Sähköisestä dokumenttiarkistosta löytyy helposti allekirjoitettavaksi lähetetyt dokumentit ja on helppoa esimerkiksi henkilön nimellä hakea allekirjoitusta vielä odottavat dokumentit." Koivisto tiivistää.

Valmiit asiakirjasisällöt helpottavat laadintaa huomattavasti

"Erilaisten valmiiden asiakirjasisältöjen käyttö tuo joustavuutta ja nopeutta asiakirjan laadintaan. Palvelun valmiit asiakirjamallit on kategorisoitu ryhmittäin, jolloin on helppo löytää sisällöt omia tarpeita vastaavalle dokumentille. Palvelussa voi laatia myös omia asiakirjamalleja toistuvaan käyttöön. Niiden luonti mahdollistaa sujuvan dokumentin laadinnan, kun malliin voi tallentaa valmiiksi geneerisen sisällön toistuvaa käyttöä varten. Valmiit asiakirjamallit ovat joustavia siten, että laatijan omat mieltymykset tai tarpeet on helppo huomioida uusissa dokumenteissa eikä ohjelma tarpeettomasti rajoita muokkauksia." Aaltonen kuvailee.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi-palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.