Palvele taloyhtiöitäsi älykkäästi

Sopimustieto.fi -palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki taloyhtiöissä tarvittavat asiakirjat. Isännöitsijä voi säästää 10 000 euroa vuodessa, kun ottaa älykkään sopimisen palvelun käyttöön.

Tarvittavat asiakirjasisällöt pikavalinnoilla

Palvelun Sopimuskoneella laadit pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Mallisisältömme ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Voit tutustua palveluun itse täältä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki isännöinnin asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi. Palvelun avulla voit luopua runsaasti aikaa vievistä prosesseista: asiakirjojen tulostamisesta ja skannaamisesta.

Kattava materiaalikirjastomme käytössäsi

Sopimuskoneessa on lähes 200 muuntuvaa asiakirjamallia. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

 Kuinka monta kertaa allekirjoituksia varten lähettämäsi pöytäkirja on jäänyt matkalle? Monestiko olet tulostanut, hankkinut kynällä tehtävät allekirjoitukset ja skannannut?

Pääset näistä valuvioista ja turhista välivaiheista eroon, jos sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten asiakkaasi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Isännöitsijä liikkuu työssään paljon. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin, vaikka sitä tarvittaisiin asiakkaalla. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.