Ratkaisut

Isännöitsijä - Laadi asiakirjasi laadukkaammin ja tehokkaammin

Palvelumme sisältää juristien laatimat mallisisällöt satoihin eri tarpeisiisi. Voit viimeistellä asiakirjasi sähköisellä allekirjoituksella, minkä jälkeen ne tallentuvat automaattisesti käyttäjätilillesi.

Kokeile Sopimustietoa

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu sopimusten laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Luo tili -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Palvele taloyhtiöitäsi paremmin

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki taloyhtiöissä tarvittavat asiakirjat – kokouspöytäkirjat, isännöitsijäntodistukset, tarjoukset, sopimukset. Kohtaamistilanteet ja niihin liittyvä ajanhukka vähenevät, koska kaiken voi allekirjoittaa sähköisesti. Tasalaatuinen ja tehokas toiminta vähentää riskejä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Tarvittavat asiakirjasisällöt pikavalinnoilla

Palvelu kysyy sinulta vaiheittain, millaista oikeustoimea suunnittelet, ja lisää asiakirjaan tilanteeseesi sopivat mallisisällöt. Voit hyöyntää pikavalintoihin perustuvaa teknologiaa myös omiin sisältöihisi.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Voit klikata asiakirjaan ne mallisisällöt, jotka haluat.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle käyttäjätilillesi.

Vähennä virheiden todennäköisyyttä

Kun käytät Sopimustiedon avustavaa teknologiaa ja standardiehtoja, huolimattomuusvirheiden todennäköisyys asiakirjoissasi pienenee.

Kattavat juridiset sisällöt käytössäsi

Palvelussa on isännöitsijän käyttöön yli 300 asiakirjamallia, jotka ovat juristien suunnittelemia ja lukuisten isännöitsijäasiakkaidemme kiittämiä. Saatat olla kiinnostunut muun muassa seuraavista:

Voit tuoda palveluun myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.