Säästä aikaasi ja palvele taloyhtiöitäsi paremmin

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki taloyhtiöissä tarvittavat asiakirjat. Isännöitsijä voi säästää 10 000 euroa vuodessa, kun ottaa Sopimuskoneen käyttöön.

Paperinpyöritys on aina pois asiantuntijatyöstä

Isännöitsijä tuntee paperinpyörityksen tuskan. Pelkästään kokouspöytäkirjoja saattaa kertyä satakunta vuodessa. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaammasta työstä.

Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kun teho ja laatu kohtaavat

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattava materiaalikirjastomme käytössäsi

Sopimuskoneessa on lähes 200 muuntuvaa asiakirjamallia. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

 Kuinka monta kertaa allekirjoituksia varten lähettämäsi pöytäkirja on jäänyt matkalle? Monestiko olet tulostanut, hankkinut kynällä tehtävät allekirjoitukset ja skannannut?

Pääset näistä valuvioista ja turhista välivaiheista eroon, jos sähköistät koko prosessin. Valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi, joten asiakkaasi kiittävät ratkaisuasi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Isännöitsijä liikkuu työssään paljon. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin, vaikka sitä tarvittaisiin asiakkaalla. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.