Ratkaisut

HR - Ainutlaatuisen kattavat sisällöt työsuhteen eri vaiheisiin

Paras tapa laatia, allekirjoittaa ja arkistoida. Juristien laatimat ajantasaiset mallisisällöt – myös ruotsiksi ja englanniksi.

Katso esittely Varaa palvelun etädemo

Kokeile Sopimustietoa maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Yli 50 erilaista työsuhteen asiakirjatyyppiä juristien suunnittelemilla sisällöillä

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki henkilöstöösi liittyvät sopimukset ja muut asiakirjat aina työsopimuksista työsuhteen päättämissopimuksiin ja työtodistuksiin. Mallisisällöt ovat työoikeuden asiantuntijoiden suunnittelemia.

Sopimustieto - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager


Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Voit klikata asiakirjaan ne mallisisällöt, jotka haluat.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle käyttäjätilillesi.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla – suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi

Palvelu kysyy sinulta vaiheittain, millaista oikeustoimea suunnittelet, ja lisää asiakirjaan tilanteeseesi sopivat mallisisällöt. Mallisisältöjen ohessa on kattava määrä ohjeistusta eri kohtien merkityksestä. Lisäksi voit halutessasi kysyä reaaliaikaisesti neuvoa juristeiltamme.

Suosituimpia työsuhteen asiakirjamallejamme:

Täällä voit tutustua kaikkiin asiakirjamalleihimme.

Voit hyöyntää pikavalintoihin perustuvaa teknologiaa myös omiin sisältöihisi.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki työsuhteen asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.

Kasvatat liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Sopimuksista voi laistaa, mutta riskit kasvavat. Esimerkiksi suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimustieto on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.