Hyödynnä yli 40 erilaista työsuhteen asiakirjatyyppiä juristien ylläpitämillä sisällöillä

Sopimustiedon palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki henkilöstöösi liittyvät sopimukset ja muut asiakirjat - työsopimuksista työsuhteen päättämissopimuksiin ja työtodistuksiin. Helpota hallinnon prosesseja ja anna yrityksestänne edistyksellinen kuva luotettavilla sopimussisällöillä, yhteneväisillä toimintatavoilla ja sähköisillä prosesseilla. Sopimustiedon sisällöt on juridiikan asiantuntijoiden ylläpitämät.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla - suomeksi tai englanniksi

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella alla olevan kuvan mukaisesti. Voit tutustua palveluun itse täältä.

Alla yleisimpiä työsuhteen asiakirjoja:

Täältä löydät kaikki palvelun työsuhteen asiakirjasisällöt. Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Uusi työaikalaki astui voimaan 1.1.2020 - Työsopimukset ovat uudistuneet

Meitä kaikkia koskettava työaikalaki on uudistunut. Uusi laki mukailee paremmin 2020-luvun mahdollisuuksia ja asenteita työn ja vapaa-ajan mielekkäässä järjestämisessä. Sääntelyn pääpiirteet esimerkiksi työn enimmäismäärästä ja lepoajoista pysyvät ennallaan, mutta erityisesti johtajien ja tietotyötä tekevien työaikarajoitukset muuttuvat. Voit lukea uudesta työaikalaista lisää juristimme blogikirjoituksesta.

Uudistuneen lainsäädännön vuoksi loimme vastikään Sopimustiedon palveluun täysin uusia asiakirjamalleja:

  • Joustotyösopimuksen - Täysin uutena työaikamuotona mahdollistetaan joustotyösopimus, jossa työntekijä saa itsenäisesti ajoittaa kaiken tai valtaosan työajastaan.
  • Liukuvan työajan sopimuksen - Liukuvassa työajassa annetaan mahdollisuus pidempiin vuorokautisiin liukumarajoihin ja suurempaan enimmäissaldoon.
  • Työaikapankkisopimuksen - Työaikapankki mahdollistetaan kaikilla työpaikoilla – aiemmin tämä oli mahdollista vain työsuhteissa, jotka olivat jonkun työehtosopimuksen alaisia.

Näiden sopimusten avulla laadit vaivattomasti uuden työaikalain mukaiset asiakirjat ja saat lain mahdollistamat joustot täysimääräisesti yrityksesi käyttöön. Päivitimme uutta lakia vastaaviksi myös muut työsuhteen asiakirjamallimme: pääasiassa työsopimukset, nollatuntisopimukset, johtajasopimukset ja etätyösopimuksen.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki työsuhteen asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voi asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Asiakirjan arkistokorttiin voi myös kirjata muistiinpanoja.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Sopimuksista voi laistaa, mutta riskit kasvavat. Esimerkiksi suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimuskone on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.