Ratkaisut

HR - Ainutlaatuisen kattavat sisällöt työsuhteen eri vaiheisiin

Paras tapa laatia, allekirjoittaa ja arkistoida. Hyödynnät palvelun avulla lainsäädännön mukaisia sopimussisältöjä vaivattomasti - tarvittaessa myös englannin kielellä.

Katso esittely Varaa palvelun etädemo

Kokeile Sopimustietoa maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Jopa 50 erilaista työsuhteen asiakirjatyyppiä juristien ylläpitämillä sisällöillä

Sopimustiedon palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki henkilöstöösi liittyvät sopimukset ja muut asiakirjat - työsopimuksista työsuhteen päättämissopimuksiin ja työtodistuksiin. Helpota hallinnon prosesseja ja anna yrityksestänne edistyksellinen kuva luotettavilla sopimussisällöillä, yhteneväisillä toimintatavoilla ja sähköisillä prosesseilla. Sopimustiedon sisällöt on juridiikan asiantuntijoiden ylläpitämät.

Kuinka Sopimustieto.fi-palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla - suomeksi tai englanniksi

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella alla olevan mukaisesti.

Yleisimpiä työsuhteen asiakirjoja:

Täältä löydät kaikki palvelun työsuhteen asiakirjasisällöt. Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi-palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki työsuhteen asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.

Kasvatat liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Sopimuksista voi laistaa, mutta riskit kasvavat. Esimerkiksi suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimuskone on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.

Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Puuilo on voimakkaasti kasvava tarjoustavarataloloketju. Meillä on tämän vuoden lopussa 23 myymälää ja 500 työntekijää eri puolella Suomea. Tästä johtuen etenkin HR:n asiakirjojen, lähinnä työsopimuksien ja työtodistuksien, tekemiseen meni tosi paljon aikaa, kun teimme niitä papereilla. Myös sopimuksien sisältö vaihteli jonkin verran. Kustannuksia syntyi tulostamisesta, postittamisesta ja allekirjoittamiseen käytetystä ajasta.

Meillä Puuilossa teemme hallinnollisia töitä pienellä henkilöstöllä, joten uusien ja nykyaikaisten järjestelmien käyttöönotto on aivan keskeinen asia kustannustehokkuden kannalta. Kun otimme käyttöön Sopimustiedon ratkaisun, on tilanne aivan toinen. Työsopimukset ja työtodistukset ovat samansisältöisiä, sopimukset on arkistoitu ja ajankäyttö paljon tehokkaampaa.

Toimipaikkojemme esimiesten ei tarvitse enää arkistoida sopimuspapereita eikä lähetellä sopimuskappaleita, kun kaikki tapahtuu Sopimustiedon järjestelmässä. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Juha Saarela, toimitusjohtaja

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager