Laadi kaikki työsuhteen asiakirjat älykkäästi

Sopimustieto.fi -palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki henkilöstöösi liittyvät sopimukset ja muut asiakirjat. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien ylläpitämillä sisällöillä hoidat työsuhteen asiakirjoihin liittyvät prosessit vaivattomasti ja laadukkaasti. Helpota hallinnon prosesseja, anna yrityksestänne edistyksellinen kuva ja säästä samalla tuhansia euroja hallintokuluissa vuosittain.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla - suomeksi tai englanniksi

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Voit tutustua palveluun itse täältä.

Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista asiakirjoista:

Täältä löydät kaikki palvelun työsuhteen asiakirjasisällöt. Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Jos työllistät jo 15–20 henkilöä, saattaa työsopimuksia ja muita työsuhteen asiakirjoja kertyä vuodessa parikymmentä – erityisesti kasvuyrityksissä. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois muusta työstä.

Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki työsuhteen asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Liikutko työssäsi paljon? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voi asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Asiakirjan arkistokorttiin voi myös kirjata muistiinpanoja.

Kasvata liiketoimintasi arvoa laadukkailla sopimuksilla

Sopimuksista voi laistaa, mutta riskit kasvavat. Esimerkiksi suullisista ja sähköpostilla tehdyistä sopimuksista riidellään alituisesti. Tällaiset seikat otetaan suoraan huomioon yrityksen arvostuksessa, jos yrityksen haluaa joku päivä myydä.

Älä jätä asioita sattuman varaan ja anna yrityksestäsi samalla ammattimainen kuva laadukkailla sopimuksilla. Sopimuskone on yritysoikeuden ammattilaisten suunnittelema.