Hoida sopimukset älykkäästi ja keskity osaajiin

Sopimustieto.fi -palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakas- ja rekrytointiprosesseissa tarvittavat asiakirjat. Helpota sopimuksiin liittyviä prosesseja, anna yrityksestänne edistyksellinen kuva ja säästä samalla tuhansia euroja hallintokuluissa vuosittain.

Tarvittavat sopimuslausekkeet pikavalinnoilla - suomeksi tai englanniksi

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisällöt, joita juristitiimimme ylläpitää. Älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Voit tutustua palveluun täältä.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on satoja yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista: 

Täältä löydät kaikki palvelun työsuhteen asiakirjasisällöt. Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla. Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voi asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia asiakirjojen tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Asiakirjan arkistokorttiin voi myös kirjata muistiinpanoja.