Ratkaisut

Henkilöstöpalvelut

Laadi henkilöstöpalveluissa tarvittavat asiakirjat suomen ja englannin kielellä älykästä teknologiaa hyödyntäen.

Hoida sopimukset älykkäästi ja keskity osaajiin

Sopimustieto.fi -palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakas- ja rekrytointiprosesseissa tarvittavat asiakirjat. Helpota sopimuksiin liittyviä prosesseja, anna yrityksestänne edistyksellinen kuva ja säästä samalla tuhansia euroja hallintokuluissa vuosittain.

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia.

Kuinka Sopimustieto.fi - palvelu toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on satoja yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla. Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voi asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia asiakirjojen tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Asiakirjan arkistokorttiin voi myös kirjata muistiinpanoja.


Liity yli 45 000 käyttäjän joukkoon

Sopimustiedolla on jo yli 45 000 käyttäjää. Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Sopimuskone teki sopimusten tekemisestä yhtä helppoa ja nopeaa kuin Subway teki patonkien tekemisestä. Osoita vain mitkä täytteet haluat, niin valmis patonki on hetkessä valmis.

Olemme käyttäneet Sopimuskoneen laajaa sopimuspankkia moniin tarpeisiin – viimeksi tänään tein hallituksen kokouksen pöytäkirjan palvelussa. Kun otimme Sopimuskoneen käyttöön, ensimmäinen ajatus oli sopimuksenteon nopeuttaminen. Laajasta sopimuspankista on kuitenkin lisäksi löytynyt paljon sellaisia sopimusmalleja, joita meillä ei alun alkaen edes ollut.

Käyttökokemus on ollut hyvä, ja tuntuu että Sopimustiedolla on kova halu kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksikin.

Niko Lahtinen, Partner