Ratkaisut

Henkilöstöpalvelut

Laadi työsopimukset ja muut HR-asiakirjat suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi juristien laatimilla mallisisällöillä.

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakas- ja rekrytointiprosesseissa tarvittavat asiakirjat. Lopputuloksena on korkeampi asiakastyytyväisyys ja tehokkaampi hallinto.

Palvelun ytimessä ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimat mallisisällöt tuhansiin eri yritystoiminnan tilanteisiin. Voit laatia asiakirjasi niiden pohjalta itse tai juristiemme avustuksella.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Voit klikata asiakirjaan ne mallisisällöt, jotka haluat.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle käyttäjätilillesi.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Palvelussa on yli 300 asiakirjamallia. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla. Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella, ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voi asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia asiakirjojen tärkeistä päivämääristä. Alla olevan kuvan mukaisesti esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Asiakirjan arkistokorttiin voi myös kirjata muistiinpanoja.


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon

Rekisteröidy nyt ja saat palvelun heti käyttöön.

Rekisteröidy

Kokemuksia asiakkailtamme

Suomen Digimarkkinointi Oy

Sopimuskone teki sopimusten tekemisestä yhtä helppoa ja nopeaa kuin Subway teki patonkien tekemisestä. Osoita vain mitkä täytteet haluat, niin valmis patonki on hetkessä valmis.

Olemme käyttäneet Sopimuskoneen laajaa sopimuspankkia moniin tarpeisiin – viimeksi tänään tein hallituksen kokouksen pöytäkirjan palvelussa. Kun otimme Sopimuskoneen käyttöön, ensimmäinen ajatus oli sopimuksenteon nopeuttaminen. Laajasta sopimuspankista on kuitenkin lisäksi löytynyt paljon sellaisia sopimusmalleja, joita meillä ei alun alkaen edes ollut.

Käyttökokemus on ollut hyvä, ja tuntuu että Sopimustiedolla on kova halu kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksikin.

Niko Lahtinen, Partner