Hoida sopimusasiasi tehokkaammin ja keskity osaajiin

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakas- ja rekrytointiprosesseissa tarvittavat asiakirjat. Henkilöstöpalveluyritys voi säästää 10 000 euroa jokaista asiantuntijaansa kohden vuodessa, kun se ottaa Sopimuskoneen käyttöön.

 Paperinpyöritys on aina pois asiantuntijatyöstä

Henkilöstöpalveluiden ammattilainen tuntee paperinpyörityksen tuskan. Asiakassopimukset, työsopimukset ja työtodistukset saattavat tietää satoja allekirjoituksia vuodessa. Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen vievät runsaasti aikaa, mikä on aina pois arvokkaasta asiantuntijatyöstä. 

Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. 

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Kun teho ja laatu kohtaavat 

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää monta tuntia. Jos asiantuntija säästää aikaansa kaksi tuntia viikossa, tulosvaikutus on helposti 10 000 euroa vuodessa.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia.

Kattavat asiakirjamallimme käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjamalleja yli 150. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista: 

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sisältöjä.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monta tapaamista olet järjestänyt pelkästään allekirjoitusten keräämistä varten? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja myös sopijakumppanisi kiittävät, koska valtaosa ihmisistä vuonna 2019 kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksestäsi täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Henkilöstöpalveluiden asiantuntija liikkuu työssään paljon. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.