Laadi kaikki pöytäkirjat ja muut hallinnon asiakirjat älykkäästi

Sopimustieto.fi -palvelulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki pöytäkirjat sekä muut hallinnon asiakirjat suomen ja englannin kielellä. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien ylläpitämillä sisällöillä hoidat asiakirjoihin liittyvät prosessit vaivattomasti ja laadukkaasti.

Älykkäät pöytäkirjat ovat nyt entistä monipuolisemmat

Sopimustieto.fi -palvelun pöytäkirjat on uudistettu juristiemme toimesta. Voit laatia pöytäkirjat entistä helpommin. Päätöskirjauksissa on otettu paremmin huomioon välitilinpäätökset ja kalenterivuodesta poikkeavat tilikaudet.

Tutustu yleisimpiin pöytäkirjamalleihin tarkemmin alta:

Tarvittavat sisällöt pikavalinnoin - suomeksi tai englanniksi

Palvelun Sopimuskone on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Sopimuskoneessa lisäät vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Esimerkiksi pöytäkirjoissamme on mallisisällöt tilinpäätöskirjauksiin ja vastuuvapautuksiin. Näiden ohella tarjolla on laadukkaita ja käyttövalmiita sisältöjä harvemmin toteutettaviin järjestelyihin, kuten osakeanteihin ja optio-oikeuksien luovutuksiin. Voit tutustua palveluun itse täältä.

Muuntuvat juristien ylläpitämät asiakirjasisällöt käytössäsi

Palvelun Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Täältä löydät kaikki palvelun hallinnon asiakirjasisällöt. Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sopimuksia tai muistioita.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto.fi -palvelu mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki hallinnon asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset asiakirjojen tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.