Käytä hallintoon vähemmän aikaa

Sopimuskoneella laadit kaikki pöytäkirjasi ja muut hallinnon asiakirjasi.

Paperinpyöritys on aina pois muusta

Jos yrityksesi hallitus kokoustaa aktiivisesti tai käsittelette runsaasti vaikkapa henkilötietoja, saattaa näihin liittyviä lappuja allekirjoituksineen kertyä vuodessa useita kymmeniä, ellei satoja.

Asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen ja arkistoiminen vievät yllättävän paljon aikaa. Lisäksi dokumentoitavat tilanteet eroavat toisistaan tyypillisesti sen verran, että asiakirjat on muokattava ja syynättävä sisällöllisesti läpi ennen allekirjoituksia. Kaikki tämä on pois liikkeenjohtamisesta ja asiantuntijatyöstä.

Haluaisitko keventää hallinnollista taakkaasi?

Pikavalinnoilla vauhtia sopimuksiin ja pöytäkirjoihin

Sopimuskone on älykäs asiakirjanlaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit muutamin hiirenklikkauksin rakentaa sopimuksen, pöytäkirjan tai muun asiakirjan, jonka laatiminen saattaa perinteisillä työkaluilla kestää toista tuntia. Jos toimitusjohtaja tai muu johtoryhmäläinen säästää hallinnossa 3–4 tuntia kuussa, tulosvaikutus on helposti 5 000 – 10 000 euroa vuodessa.

Sopimuskoneessa voit lisätä asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme, jotka ovat yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia. Esimerkiksi pöytäkirjoissamme on mallisisällöt tilinpäätöskirjauksiin ja vastuuvapautuksiin. Näiden ohella tarjolla on laadukkaita ja käyttövalmiita sisältöjä harvemmin toteutettaviin järjestelyihin, kuten osakeanteihin ja optio-oikeuksien luovutuksiin.

Muuntuvat asiakirjasisällöt käytössäsi

Sopimuskoneessa on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Lukuisat yritykset hyödyntävät Sopimuskonetta myös hallinnon tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda Sopimuskoneeseen helposti myös yrityksesi omia sopimuksia tai muistioita.

Allekirjoita sähköisesti ilman turhia välivaiheita

Kuinka monesti olet joutunut painimaan, että saat kaikki allekirjoitukset kokouspöytäkirjoihin? Monestiko olet skannannut kynällä allekirjoitetun asiakirjan?

Pääset näistä toimenpiteistä ja niiden tuskallisista välivaiheista eroon, kun koko prosessi on sähköinen. Ajanhukkasi pienenee ja yleensä myös ihmiset ympärilläsi kiittävät, koska vuonna 2019 valtaosa kokee sähköisen asioinnin paperinpyöritystä helpommaksi. Anna edistyksellinen kuva yrityksesi johdosta täysin digitaalisella palvelulla.

Arkisto, joka kulkee mukanasi 

Liikutko työssäsi paljon? Monella liiketoiminnan ammattilaisella huomattava osuus arjesta kuluu asiakkaalla tai muutoin tien päällä. Joskus jää tärkeä paperi toimistolle tai kotiin. Ja vaikka muistaisi kaiken, paperinivaskoiden kantaminen ja järjesteleminen ovat riesa. Sopimuskone arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.