Ratkaisut

Kokoukset & hallinto - Paras tapa laatia ja allekirjoittaa yrityksesi asiakirjat

Sopimustieto on yli 18 000 yrityksen hyödyntämä palvelu. Laadi hallinnon asiakirjat älykkäästi suomen tai englannin kielellä hyödyntäen juristien ylläpitämiä sisältöjä.

Kokeile Sopimustietoa maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Pöytäkirjat ja muut hallinnon asiakirjat juristien ylläpitämillä lausekkeilla

Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki pöytäkirjat sekä muut hallinnon asiakirjat suomen ja englannin kielellä. Palvelun älykkäällä teknologialla ja juristien ylläpitämillä sisällöillä hoidat asiakirjoihin liittyvät prosessit vaivattomasti ja laadukkaasti.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin

Asiakirja muodostuu pikavalinnoilla automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Tarvittavat sisällöt pikavalinnoin - suomeksi tai englanniksi

Palvelussa on älykäs asiakirjalaadinnan työkalu, jonka avulla voit laatia pikavalinnoin tarvitsemasi asiakirjan. Voit lisätä vaivatta asiakirjaasi tilanteeseen sopivat mallisisältömme ja älykäs asiakirjamalli mukautuu tarvittavaksi asiakirjaksi silmiesi edessä valintojesi perusteella. Esimerkiksi pöytäkirjoissamme on mallisisällöt tilinpäätöskirjauksiin ja vastuuvapautuksiin. Näiden ohella tarjolla on laadukkaita ja käyttövalmiita sisältöjä harvemmin toteutettaviin järjestelyihin, kuten osakeanteihin ja optio-oikeuksien luovutuksiin.

Älykkäät pöytäkirjat nyt entistä monipuolisemmat

Palvelun pöytäkirjat on uudistettu juristiemme toimesta. Voit laatia pöytäkirjat entistä helpommin. Päätöskirjauksissa on otettu paremmin huomioon välitilinpäätökset ja kalenterivuodesta poikkeavat tilikaudet.

Tutustu yleisimpiin pöytäkirjamalleihin tarkemmin alta:

Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla.

Suurimpana yksittäisenä muutoksena vanhoihin toimintamalleihin on ollut sopimusten tekeminen omien asiakkaidemme kanssa. Ennen papereita läheteltiin sähköpostitse ja skannailtiin ja laatu oli erittäin vaihtelevaa. Lisäksi pienet käytännön hankaluudet viivästyttivät sopimusten allekirjoittamista, välillä merkittävästikin. Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta.

Jatkossa meillä on tarkoitus laajentaa terveydenhuollossa yksityisasiakasliiketoiminnan puolelle. Tässä vaiheessa tulevat erilaiset lupa- ja suostumuslomakkeet varmasti pyritään hoitamaan Sopimustiedon mahdollistamien sähköisten kanavien kautta.

Esa Halmesmäki, hallituksen puheenjohtaja

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager

Kaikki yritystoiminnan sisällöt käytössäsi älykkäästi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sopimuksia tai muistioita.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi. Voit myös tarvittaessa monistaa arkistossa olevia asiakirjoja ja sillä tavalla helpottaa toistuvien asiakirjojen laadintaa.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi työsopimukseen on hyvä asettaa muistutus koeajan päättymisestä ja tarvittaessa määräajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.