Ratkaisut

Kokoukset & hallinto - Paras tapa laatia ja allekirjoittaa yrityksesi asiakirjat

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu. Laadi kokouspöytäkirjat ja muut hallinnon asiakirjat juristien laatimilla mallisisällöillä – joko itse tai juristin kanssa.

Kokeile Sopimustietoa maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Yhtiöoikeuden asiantuntijoiden laatimat mallisisällöt

Laadukas pöytäkirja on hallituksen käyntikortti toimivasta ja lainmukaisesta hallinnosta. Sopimustiedolla laadit, allekirjoitat ja arkistoit pöytäkirjat sekä muut hallinnon asiakirjasi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Mallisisältömme ovat yhtiöoikeuden asiantuntijoiden suunnittelemia, ja niitä päivitetään, jos laki muuttuu.

Kuinka Sopimustieto toimii?

Laadinta pikavalinnoin
Laadinta pikavalinnoin

Voit klikata asiakirjaan ne mallisisällöt, jotka haluat.

Sähköinen allekirjoitus
Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirja sähköisesti puhelimella missä ja milloin vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Asiakirja arkistoituu automaattisesti suojatulle käyttäjätilillesi.

Olemme tukenasi oikeustoimen alusta loppuun

Palvelu kysyy sinulta vaiheittain, millaista oikeustoimea suunnittelet, ja lisää asiakirjaan tilanteeseesi sopivat mallisisällöt. Palvelustamme löytyy kokonaisvaltaiset ratkaisut kymmeniin päätöksiin aina osingoista osakeanteihin, optioihin ja hallitusvalintoihin.

Sisältöjen ohessa on kattava määrä ohjeistusta eri kohtien merkityksestä. Halutessasi voit myös kysyä reaaliaikaisesti neuvoa juristitiimiltämme, jolla on kattava osaaminen yhtiöoikeudesta ja muusta yritysjuridiikasta.

Esimerkkejä suosituimmista asiakirjamalleistamme:

Täsmä Työterveys Oy (lääkärikeskus)

Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla.

Suurimpana yksittäisenä muutoksena vanhoihin toimintamalleihin on ollut sopimusten tekeminen omien asiakkaidemme kanssa. Ennen papereita läheteltiin sähköpostitse ja skannailtiin ja laatu oli erittäin vaihtelevaa. Lisäksi pienet käytännön hankaluudet viivästyttivät sopimusten allekirjoittamista, välillä merkittävästikin. Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta.

Jatkossa meillä on tarkoitus laajentaa terveydenhuollossa yksityisasiakasliiketoiminnan puolelle. Tässä vaiheessa tulevat erilaiset lupa- ja suostumuslomakkeet varmasti pyritään hoitamaan Sopimustiedon mahdollistamien sähköisten kanavien kautta.

Esa Halmesmäki, hallituksen puheenjohtaja
Drama Queen Communications Oy

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager

Kaikki yritystoiminnan sisällöt käytössäsi

Sopimustiedolla on yrityksille suunnattuja asiakirjasisältöjä tuhansiin erilaisiin tarpeisiin. Pöytäkirjojen ohella saatat olla kiinnostunut esimerkiksi seuraavista:

Voit tuoda palveluun helposti myös yrityksesi omia sopimusmalleja tai muita asiakirjoja.

Sähköinen kokonaisuus - laadi, allekirjoita ja arkistoi samalla alustalla

Sopimustieto mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan hoitaa kaikki asiakirjoihin liittyvät työt: laadit asiakirjat nopeasti ja helposti luotettavilla juridisilla sisällöillä, allekirjoitutat turvallisesti ja nopeasti palvelun sähköisellä allekirjoituksella ja palvelu arkistoi kaikki asiakirjasi automaattisesti. Tarvittaessa saat myös muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä sähköpostiisi.

Automaattinen dokumenttiarkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelu arkistoi niin valmiit kuin keskeneräiset asiakirjasi automaattisesti yrityksesi Sopimustilille. Pääset arkistoosi kaikilla älylaitteilla, joten asiakirjat kulkevat aina mukanasi.

Muistutukset sopimusten tärkeistä päivämääristä

Palvelun arkistossa voit asettaa sähköpostiin saapuvia muistutuksia tärkeistä päivämääristä. Esimerkiksi osakeantia koskevaan pöytäkirjaan voit lisätä muistutuksen osakkeiden merkintäajan tai maksuajan päättymisestä. Lisäksi voit kirjata muistiinpanoja asiakirjan arkistokorttiin.