Älykäs Sopimuskone ProSoolon yksinyrittäjille

Ota käyttöösi uuden ProSoolo-palvelun älykäs Sopimuskone arkeasi helpottamaan. Laadi, allekirjoita ja arkistoi kaikki yritystoiminnan sopimukset ja muut asiakirjat vaivatta yhdellä alustalla.

Lunasta palvelu käyttöösi kampanjakoodillasi

Syötä yrityksesi nimi ja omat tietosi. Saat palvelun kokonaisuudessaan heti käyttöösi.

Helppo palvelu yksinyrittäjälle -laadi, allekirjoita ja arkistoi yritystoiminnan sopimukset ja muut asiakirjat sähköisesti ProSoolon Sopimuskoneella

ProSoolo-palvelun jäsenenä saat käyttöösi myös ProSoolon Sopimuskoneen. Sopimustiedon ylläpitämässä palvelussa ProSoolon jäsenet voivat laatia kaikki yritystoiminnan asiakirjat, allekirjoittaa ne sähköisesti SopimusSign Helpolla (SopimusSign Vahvalla lisämaksusta) ja laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti palvelun arkistoon. Jäsenet voivat myös tuoda PDF-muodossa olevat asiakirjat omaan arkistoonsa. Omien PDF-asiakirjojen allekirjoittaminen veloitetaan erikseen (0,99 €/kpl).

ProSoolon Sopimuskoneen älykkään teknologian ja valmiiden juridisten sisältöjen avulla asiakirjojen laatiminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. SopimusSign Helppo on nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat älypuhelimella missä vain. SopimusSign Vahvalla allekirjoittaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla. Palvelusta saat myös helposti tietopalvelutuotteita, kuten kaupparekisteriotteen, yrityksen tai yksityishenkilön luottotiedot. Tietopalvelutuotteet veloitetaan erikseen.

ProSoolon Sopimuskoneen käyttöön kuuluu automaattisesti 36 asiakirjaa/vuosi, allekirjoittaminen SopimusSign Helpolla sekä palvelun automaattisen arkiston rajaton käyttö.

Helppokäyttöinen työkalu ProSoolon yksinyrittäjälle

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Käytössäsi on kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjat Sopimustiedon teknologialla.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.


rullamedia logo
Bisnode logo
täsmä työterveys logo

Miten hyödyt ProSoolon Sopimuskoneen käytöstä?

Laadit ja allekirjoitat sopimuksesi tehokkaasti palvelun sopimus- ja asiakirjasisällöillä sekä täysin sähköisellä palvelualustalla. Hyödyntämällä ProSoolon Sopimuskoneen älykästä teknologiaa asiakirja- ja sopimusprosesseihin annat yritystoiminnastasi edistyksellisen ja ammattimaisen kuvan.