Paras tapa allekirjoittaa - pankkitunnuksilla tai ilman

Katso video

Kokeile Sopimustiedon sähköistä allekirjoitusta ilmaiseksi

Yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

SopimusSign Helppo - sujuvin tapa allekirjoittaa

Jo yli 20 000 yritystä luottaa Sopimustietoon

SopimusSign Vahva - allekirjoitus vahvasti tunnistautuen


Miksi Sopimustiedon sähköinen allekirjoitus?

Luotettavuus
Luotettavuus

Näet palvelusta reaaliajassa, milloin kukin osapuoli on allekirjoittanut.

Helppous ja ajansäästö
Helppous ja ajansäästö

Kaikki asiakirjat tulee nopeasti allekirjoitettua ajasta ja paikasta riippumatta. Ei tarvitse järjestää enää tapaamisia pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi.

Turvallisuus
Turvallisuus

Sopimustieto.fi -palvelun tietoturvatarkastus suoritetaan säännöllisesti. Viimeisimmän on suorittanut elfGROUP Cyber Security Services Ltd.

Yhtenäiset toimintatavat sähköisellä kokonaisuudella
Yhtenäiset toimintatavat sähköisellä kokonaisuudella

Voit luopua epämääräisistä sähköpostien kuittauksista sekä tulostamisesta, postittamisesta ja käsin allekirjoitettujen papereiden skannaamisesta.

Edistyksellinen kuva toiminnastasi
Edistyksellinen kuva toiminnastasi

Allekirjoitutat asiakirjat fiksusti puhelimella missä ja milloin vain, ja asiakirjasi säilyvät tallessa automaattisesti. Asiakkaatkin kiittävät!


Miksi yrittäjät allekirjoittavat Sopimustiedolla - ja miksi palvelua rakastetaan?

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu yritystoiminnan asiakirjojen laatimiseen ja sähköiseen allekirjoittamiseen. Palvelun avulla yritykset toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa. Sopimustiedon käyttäjinä on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin.

Helppoa, nopeaa ja turvallista

  • Sopimustiedolla allekirjoitat helposti puhelimella, vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

  • Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä ja niistä jää palveluun tekninen aikaleima.

  • Kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan, jokainen saa sähköpostiviestin, jonka kautta asiakirjan voi ladata itselleen talteen.

Vahvan tunnistautumisen allekirjoitustavassa on taustalla Signicatin (Signicat As) teknologia ja tunnistuspalvelu. Signicat on Kyberturvallisuuskeskuksen ylläpitämässä luettelossa mainittu hyväksytty tunnistuspalvelu. Allekirjoitussivulta löytyvien allekirjoittajatietojen lisäksi asiakirjatiedostoon on upotettu PAdES-standardin mukaiset tiedot allekirjoituksesta (PDF Advanced Electronic Signature).


Sopimustieto - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Palvelu on toiminut erittäin hyvin. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin.

Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimustiedolla. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager

“Dokumentaation allekirjoitukset hoituvat sujuvasti sähköpostiviesteillä ja järjestelmällä on helppo myös muistuttaa allekirjoittajia tekemättä jääneistä allekirjoituksista.

Olemme testanneet myös muita palvelun toimittajia sähköiseen allekirjoitukseen, mutta Sopimustiedon palvelun etu on se, että myös kevyempi allekirjoitustapa on mahdollinen. Kokonaisuudessaan tämä sähköinen toimintatapa on tuonut ajansäästöä sekä meille että sopimuksen allekirjoittajalle.”

Pirkanmaan Pro Isännöinti